Cautare

10749 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (7.58 secunde)
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... Liceul la Botosani si Calarasi (1960-1965). ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... - Paul Valery si modelul Leonardo, Bucuresti, 1978; ... Bucuresti, 1979; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1984; ... Bucuresti, 1987; - Incinte, versuri, Bucuresti, . ... si note de ~, Bucuresti, 1989.
In plus, doi ingineri ai firmei din Bucuresti sunt platiti de CNE-PROD din banii contribuabililor romani, fiecare cu cate un salariu anual de 137,280 milioane lei ceea ce reprezinta o retributie lunara de 11,440 milioane lei, in conditiile in care cei doi specialisti lucreaza doar 4 ore pe zi.
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
Un grup format din 20 de tineri, de la liceele de arta "Nicolae Tonitza" si "Dimitrie Paciurea" din Bucuresti, vor participa, intre 2 si 11 septembrie a.c., in cadrul proiectului cultural "Dobrogea-diversitate etnoculturala si interactiune sociala prin pictura", editia a II-a, finantat de Administratia Fondului Cultural National, la o tabara de pictura organizata de Asociatia RoBizArt din Bucuresti.
La Bucuresti, cand s-a vazut ce cantitati de sfecla de zahar se obtin in Dolj si in judetele limitrofe s-a decis crearea mastodontului pe platforma industriala a Calafatului.
- Ionel Soare s-a nascut in data de 8 septembrie 1959 si a urmat Liceul industrial-auto Nr.9 din Bucuresti si apoi Scoala de Maistri. ... - Este casatorit din anul 1983 si este tatal unui baiat de 19 ani, student la Facultatea de Constructii Civile in Bucuresti.
In top, cu un debit de aproximativ sapte miliarde de lei, figureaza deja celebra Asociatie nr. 14 din 1 Mai, urmata de Asociatiile nr. 24 Craiovita cu 4,4 miliarde de lei si nr. 23 Calea Bucuresti, care datoreaza in jur de un miliard de lei.
Avocatul Cristian Iordanescu (foto), decanul Baroului Bucuresti, s-a intalnit ieri-dimineata cu membri ai CNSAS pentru a da detalii despre modul in care Securitatea racola sau incerca sa racoleze copii, el fiind chiar unul dintre acestia. ... "Aveam 16 sau chiar 15 ani, caci am terminat liceul la 17.
Elevii constanteni care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale din anul 2007 vor fi premiati de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului joi la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.
I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. ... In 1999 a absolvit liceul in orasul sau natal, specializat in muzica. ... In anul 1997 a absolvit Liceul umanist Konstantin Preslavsky.
In anul 1957, se muta la Iasi si este inscris la Liceul National. ... Se transfera la Liceul Costache Negruzzi, renunta la vioara, se muta de la clasa de Real (sta prost cu matematica) la una de Uman si declara ca se pregateste pentru medicina.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana.
Dupa absolvirea studiilor secundare la liceul Andrei Saguna si la liceul Unirea din Brasov, a urmat cursurile Institutului de Educatie Fizica si Sport din București, pe care le-a finalizat in anul 1966.
Am aflat ca Marius Dulce are 47 de ani, s-a nascut in Calarasi, pe strada Sperantei, nr.13, si provine dintr-o familie de oameni simpli. ... Clasele I-VIII le-a urmat la Scoala Generala Nr. 5 (NicolaeTitulescu), iar liceul l-a urmat la Colegiul Agricol Sandu Aldea.
Artistul s-a nascut pe 23 martie 1949 la Bucuresti si a fost interesat de muzica din copilarie. ... A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974.
Absolvent al Liceului George Enescu din Bucuresti, sub indrumarea renumitilor profesori tambalisti Mitica Marinescu-Ciuciu, Toni Iordache si Marin Ulei, valorosul instrumentist Giani Lincan a fost membru al Orchestrei de Stat Doina Armatei si al Ansamblului Ciocarlia, sub bagheta unor apreciati dirjori ca George Vancu sau Marian Cioca.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... La categoria Cea mai buna actrita in rol secundar concureaza Mirela Oprisor (Acasa la tata), Mihaela Sirbu (Aferim!), Olimpia Melinte (Bucuresti Non-Stop), Dorina Lazar (Bucuresti Non-Stop) si Tatiana Iekel (Un etaj mai jos).
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
M-a inscris la liceul din Bolintin Vale. ... La seral am urmat liceul. Mai intai la Sincai, apoi la Sf. Sava de azi.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
google-analytics.com