Cautare

91 de rezultate pentru "lengyel petrea a" (3.59 secunde)
Numarul accidentelor de munca produse in perioada 1 ianuarie - 15 august 2008 nu a crescut comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.
Gigi Becali a avut o interventie in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a anuntat ca Toni Petrea va reveni la FCSB in locul lui Edi Iordanescu.
Gigi Becali a spus ca Toni Petrea a decis schimbarile atat cu FC Botosani, cat si cu Universitatea Craiova, iar "libertatea" antrenorului va continua atat timp cat jocul echipei va fi pe placul sau.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges. Chiar daca Gigi Becali a negat acest lucru, expertul Digi Sport este sceptic si este de parere ca patronul ros-albastrilor a dictat inlocuirea lui Florin Tanase cu Dumiter.
Meme Stoica a vorbit despre faptul ca Toni Petrea este contestat si i s-a cerut demisia. Managerul general al FCSB crede ca toate aceste critic sunt cu referire la Gigi Becali, patronul ros-albastrilor.
Toni Petrea (47 de ani) se bucura de sustinerea suporterilor si a jucatorilor de la FCSB, dar nu este sigur ca se va ocupa de pregatirea echipei si in sezonul viitor.
Superliga, etapa a 13-a FC U Craiova - Chindia Targoviste 0-1 (0-0) A marcat: ... Anton Petrea
Superliga, etapa a 19-a CFR Cluj - Chindia Targoviste 2-0 Au marcat: ... Toni Petrea
FCSB n-a avut probleme in deplasarea cu Chindia Targoviste, din etapa a 20-a. S-a impus cu 2-0 si si-a invins fostul antrenor, Toni Petrea.
Superliga, etapa a 27-a Rapid - Chindia Targoviste 2-0 (0-0) Au marcat: ... Iacob, J, Morais - A. Ciobanu, A. Albu, A. Ionita - A. ... Bus, A. ... Toni Petrea
Nicolae Dica a dezvaluit ca intalnirea dintre Mirel Radoi si conducatorii de la Casa Fotbalului a avut loc. Radoi si-a dorit un contract pe o perioada mai lunga, lucru pe care federalii n-au fost gata sa i-l ofere. Dica a vorbit si despre numirea lui Toni Petrea la FCSB.
FCSB a fost condusa de pe banca de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus. ... S-a intamplat si situatia lui Petrea, asta este, speram sa isi revina sa vina inapoi. ... Keseru a intrat bine daca a marcat!
Tomni Peytrea a nuntat ca va avea o discutie cu Gigi Becaliu pentru a vedea daca ii vor fi indeplinite anumite dorinte, care l-ar determina sa continue pe banca ros-albastrilor. ... Mi-a expirat contractul si trebuie sa discut mai multe lucruri punctuale.
Chindia - Mioveni 1-0 Superliga, etapa a 14-a A marcat: ... Anton Petrea CS MIOVENI: 22. I. Popescu - 26. Oancea, 25.
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga.
Chindia Targoviste a retrogradat in Liga 2, insa aceasta contraperformanta nu va aduce dezastrul la echipa, anunta conducerea clubului. La o zi dupa retrogradarea Chindiei in esalonul secund, presedintele clubului a vorbit despre situatia lui Toni Petrea, aflat la final de contract.
Agentii economici au mai primit o pasuire de la Executiv pentru a pune in practica o noua obligatie ce le revine potrivit legislatiei in vigoare.
Doar un ales stie caa a fost urmaarit de Securitate. ... Cu toate acestea, multi dintre alesii neamului s-au dovedit a fi turnaatori, cu acte, ai Securitaatii. ... Se poate spune caa nici un ales al gaalaatenilor nu a "turnat" si cel putin unul dintre acestia are dosar de urmaarire.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A.
Unii sunt constiinciosi In timp ce unii politicieni au uitat sau, pur si simplu, au lasat pe mai tarziu completarea declaratiilor de avere, altii au fost mult mai prevazatori si nu au lasat sa se incheie anul 2007 fara a fi la punct din acest punct de vedere.
google-analytics.com