Cautare

43 de rezultate pentru "lazarescu minel" (5.71 secunde)
George Lazarescu, 28 ani, patron firma contabilitate, Giurgiu: "Plaja e extraordinar de murdara. Nu am observat nimic schimbat in bine.
Florin Lazarescu, scriitor, Prof. dr. Ion Bogdan Lefter, critic literar, analist cultural si politic, scriitor, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti;
Carandino, in timp ce director era Paul Lazarescu. Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache.
Carandino, in timp ce director era Paul Lazarescu. Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache.
Lazarescu, Imaginea Romaniei prin calatori, Bucuresti 1986, vol. II, pag. 102. 30. A. Nour, op. cit., pag. 82. 31. XXX Istoria Romaniei in date, pag.
marele liberal Dan Amadeo Lazarescu, tatal premierului Calin Popescu Tariceanu si Mircea Ionescu Quintus, o alta figura liberala marcanta au fost turnatori de rand, recunoscuti, ai Securitatii, motiv pentru care iesirile PNL sunt cat se poate de deplasate.
La alegerile din 2000, mai multi lideri ai PNL au fost deconspirati ca au facut politie politica, intre ei aflandu-se Mircea Ionescu Quintus, Alexandru Paleologu si Dan Amedeu Lazarescu.
Stoica a imitat-o pe Elena Udrea si a dat exemplul unor politicieni aflati in exact aceeasi situatie- Dan Amedeo Lazarescu si Mircea Ionescu Quintus- dar a caror excludere nici macar nu a fost luata in discutie.
Anchetatorii au stabilit ca Radu-Ion Fotino a dobandit in mod fraudulos calitatea de unic mostenitor al familiilor Bildirescu si Lazarescu prin falsificarea a doua certificate de legatar universal (act care atesta calitatea de mostenitor asupra tuturor bunurilor mobile si imobile obtinut in baza unui testament) si a unui certificat de mostenitor, informa, ieri, Biroul de presa al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
Presedintele executiv al PSD Timis a precizat ca primarul localitatii Bara, Ioan Lazarescu, a fost deja reprimit in PSD. (D.P.)
Adriana Matei, Mariana Bercu, Catalin Lazarescu, Ion Dumitru si Vlad Marginean. Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
"Cu tendinte dictatoriale", dupa cum bine il caracterizeaza ministrul Berceanu, politrucul domn "Lazarescu" mai sare uneori din negura in care sta ascuns, emitand pareri agresive si pline de demagogie.
Ramaneau fara candidat - un fel de ,,Moartea domnului Lazarescu’’, dar fara ambulante si spitale. Din fericire, nu e cazul, dar continui cu proiectia aceasta.
Dan Lazarescu, administratorul societatii, ne-a declarat ca firma pe care o reprezinta a luat fiinta in 2005 la initiativa unui grup de investitori privati.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Daniela Georgeta Nicolaescu si Lorelai Mirela Lazarescu sunt asociate in firma Pink Lemon SRL, al carei profil de activitate este invatamantul prescolar.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informeaza: In acest weekend, mult asteptatul Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii a facut ravagii in box-office-ul international.
Gheorghe Lazarescu - regia: Horatiu Malaele - scenografia: Puiu Antemir - asistent scenografie: Irina Chirila - data premierei 19 martie 2014 - durata spectacolului:
Acestia vor putea merge la specialisti care sunt la curent cu toate noutatile in domeniu si vor putea sa se trateze intr-un timp mai scurt datorita folosirii tehnologiilor computerizate", spune Florin Lazarescu, manager de proiect DENT.
Seminarul a fost deschis participantilor reprezentand administratia publica centrala si locala, mediul academic, centrele de expertiza in politici sociale, mediul de afaceri si cooperatist. La eveniment au partiicpat Bogdan Lazarescu - manager proiect, Horia Terpe, Anthony Evans si Costel Stavarache.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informeaza: Avem o veste extrem de interesanta pentru fanii seriei Piratii din Caraibe!
google-analytics.com