Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia cristina samoila" (2.74 secunde)
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV. Lavinia Sandru a precizat ca ancheta comisiei a depasit cadrul stabilit in Parlament, trecand la “anchetarea ziaristilor“.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica. ... "Sunt niste aberatii" Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor respinge acuzatiile si anunta ca o va da in judecata pe Lavinia Sandru.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Intrebarea ei a fost ULUITOARE Cristian Tudor Popescu a comentat interventia exceptionala a Laviniei Sandu in dezbaterea televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!, l-a chestionat Lavinia Sandru pe Klaus Iohannis, dupa care i-a cerut lui Victor Ponta sa le transmita un mesaj romanilor din Republica Moldova.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. ... De multe ori, pictez pe bluze citate celebre din carti", ne-a spus Lavinia.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Lavinia Pirva si Ștefan Banica vor deveni parinți pentru prima oara.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. ... Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Cristina Georgescu este restaurator la Institutul de Arheologie Vasile Parvan din Bucuresti, membru titular AFAPRR:
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.
TE IUBESC, CRISTINA! ... Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, inca odata, Cristina nu m-a dezamagit. ... Ei, uite ca, inca odata, Cristina ne uimeste.
Asa cum sustine presedintele Organizatiei Municipale a ecologistilor galateni, Gheorghita Samoila, viitoarea fuziune se va produce cu siguranta in aceasta toamna, numai ca va fi una simpla, si nu prin absorbtie, asa cum spera cei de la PNG-CD.
"CA¢nd Traian Ilisan, Gheorghita Samoila si alti domni si-au dat demisia, la patru ore am primit prin fax o imputernicire prin care se prevedea faptul ca Biroul Central al Partidului Ecologist Roman a hotarat desemnarea unei conduceri interimare in judetul Galati, respectiv:
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Cristinei Samoila, propunerea PSD pentru sefia Casei Judetene de Pensii (CJP) Constanta, nu-i va fi greu sa conduca institutia pentru ca lucreaza in cadrul acesteia de ani buni.
Samoila Szabo, director general al Agentiei Sapard, a declarat ieri ca, in cazul in care a existat un proiect care a costat pana intr-un milion de euro si a fost distrus in intregime, se va da tot aceeasi suma pentru refacerea lui.
Departamentul Antigrindina asteapta adoptarea legii privind sistemul national antigrindina pentru a putea elabora intreg programul prin care vremea va putea fi modificata artificial, a declarat Samoila Stoica, directorul institutiei.
"Mi-am dat seama ca sunt un tampit daca nu incerc sa o cuceresc pe Cristina". Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris. ... Astfel, Cristina Kovacs a devenit Best Beauty Vlogger 2018 din tara.
google-analytics.com