Cautare

20578 de rezultate pentru "kaufland romania" (4.73 secunde)
Frakas Productions, Hi Film Scurtmetrajul Bilet de Iertare este un proiect derulat de Asociatia Untold Stories, finanțat prin programul In stare de bine, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si co-finantat de Guvernul Romaniei- Departamentul pentru Relatii Interetnice.
Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria si ajunge si in Romania prin intermediul companiei Maresi Foodbroker, acum cu doua sortimente noi:
Primul acoperis verde montat pe o statie RATB din Bucuresti STATII VERZI este un proiect de responsabilitate sociala corporatista (CSR), initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Scoiala PLAN B si finantat de companiile Kaufland Romania, ENGIE si Schneider Electric avand sprijinul non-financiar al Primariei Municipiului Bucuresti si al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.
mutarea Parlamentului, Casa Poporului urmand sa devina mall, Carefour, Real, Kaufland si alte BMW-uri. • Gluma, gluma, dar ce va fi la Parlament in aceasta noua sesiune ?
87,7% dintre actionari sunt salariati Directorul Crac a precizat ca, pe langa SC SUCCES, de achizitionarea spatiului Autogarii Targu Jiu s-au mai aratat interesate si firme precum Billa, Praktiker sau Kaufland:
"Toate supermarket-urile au fost sanctionate a€" Metro, Practiker, Penny Market, Kaufland, Selgros, Real, Billa 1 si 2. Printre neregulile gasite se numara si aceea ca in raft este afisat un pret, iar la casa exista un altul.
Practiker si, în curând, Kaufland. Autoritatile locale de profil nu au statistici exacte privind numarul micilor comercianti disparuti de pe piata, dar pot spune de tendinte vizibile de scadere a activitatii buticarilor.
Spre exemplu in Micro 20, unul dintre cele mai cautate cartiere din oras, aici fiind situate doua supermarket-uri, Billa si Kaufland, iar blocurile au fost construite dupa 1990, un apartament cu trei camere se vinde cu 250.000 de lei, fata de 280.000 de lei cu cat putea fi cumparat in urma cu doua-trei luni.
Mai sunt prevazute extinderea sistemului de supraveghere video, precum si modernizarea retelei de transport public cu opt statii, in zonele Kaufland, Plus, Billa, in cartierul de blocuri din zona Cireasov.
In retelele de magazine Kaufland, preturile afisate pentru sortimentele de vin mentionate mai sus sunt mai mari cu 1,71 lei, ajungand la 15,99 lei, in timp ce in unitatile Carrefour, Feteasca Regala se vinde cu 15,85 lei, Riesling Dry cu 14,86 lei, iar sortimentul Sauvignon Blanc cu 14,70.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
La egalitate, hipermarketurile real-, si Kaufland platesc anual cate un milion de lei catre municipalitate. Pe locul patru se situeaza centrul comercial Sucpi, cu impozite locale de circa 900.000 de lei pe an, iar pe locul cinci - Pan Group, cu 500.000 de lei pe an.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
- Impotriva domnului Predoiu s-a inscris soacra fostului administrator, care sta la tara, la Blejoi, si un baiat care mai trece din cand in cand prin bloc si imparte brosura Kaufland, a explicat cenzorul asociatiei de proprietari.
ZAIAFEST este un eveniment sponsorizat de KAUFLAND, savurat de RADIO GUERRILLA si organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events. Facebook: https://www.facebook.com/Zaiafest/
Intr-o perioada am vazut in Kaufland cateva produse reduse cu 50%, deci exista si sansa sa le achizitionam mai ieftin.
- De multe ori cumparam cantitați mai mari de rosii, cartofi si alte legume perisabile decat comanda pe care o avem la Kaufland ca sa ii ajutam pe micii producatori sa ruleze marfa si sa creasca.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
google-analytics.com