Cautare

404 de rezultate pentru "kaufland bistrita" (5.45 secunde)
ZAIAFEST este un eveniment sponsorizat de KAUFLAND, savurat de RADIO GUERRILLA si organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events. Facebook: https://www.facebook.com/Zaiafest/
Intr-o perioada am vazut in Kaufland cateva produse reduse cu 50%, deci exista si sansa sa le achizitionam mai ieftin.
Primul acoperis verde montat pe o statie RATB din Bucuresti STATII VERZI este un proiect de responsabilitate sociala corporatista (CSR), initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Scoiala PLAN B si finantat de companiile Kaufland Romania, ENGIE si Schneider Electric avand sprijinul non-financiar al Primariei Municipiului Bucuresti si al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.
- De multe ori cumparam cantitați mai mari de rosii, cartofi si alte legume perisabile decat comanda pe care o avem la Kaufland ca sa ii ajutam pe micii producatori sa ruleze marfa si sa creasca.
- Kaufland Romania (germana); - British American Tobacco Trading (britanica); - Star Assembly (germana); - Carrefour Romania (franceza); - Lidl Discount (germana); - Dedeman (romana); - Lukoil Romania (ruseasca).
La nivel de UE, Kaufland si Lidl au luat decizii similare. Ikea si-a inchis cel putin sase luni statiile de incarcare.
El confirma astfel spusele de la mijlocul saptamanii ale ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, care a declarat miercuri, la Bistrita, ca Guvernul ar putea lua in calcul, pana in vara, posibilitatea reducerii numarului de ministere de la 26 la 15.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Bistrita- Nasaud, Maramures, Arad si Covasna. In plus, UDMR vizeaza si sapte functii de subprefect: in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
in anii care au urmat a facut parale bune prin aranjarea livrarii unor cantitati mari de ulei de la fabrica Ardealul din Carei catre SRL-urile surorilor sale din Bistrita si Maramures, livrari despre care daca si cum s-a facut plata stie numai bunul Dumnezeu, directorul general Lupsica si politistul comanditar Dohotaru.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Aceasta este atmosfera pe care liderii judeteni ai Aliantei "Dreptate si Adevar" au instaurat-o in judetul Bistrita - Nasaud, facand pentru aceasta tot ce le sta in putinta, inclusiv discreditarea unor oameni de buna credinta, adevarati profesionisti din cadrul aparatului Consiliului judetean, ai serviciilor deconcentrate, negand tot ce s-a facut bun in judet, aplicand o parafrazare a generalului american Sheridan ,"Singurul pesedist bun, este un pesedist demis".
Au fost rezultate foarte bune in Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Maramures. Acest drum a fost insa oprit. Pe de alta parte, Transilvania are un alt tip de raportare la politic.
Daca este adevarat ca l-ati avansat la gradul de colonel pe deputatul PDL de Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, vicepresedinte al PDL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, desi conform evidentelor militare acesta a fost declarat la recrutare inapt pentru serviciul militar pe timp de pace si de razboi si nu a efectuat nicio ora de armata?
La randul sau, deputatul Viorel Pupeza a fost reales sambata cu 196 de voturi pentru, din 292 exprimate, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nasaud.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
google-analytics.com