Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (4.09 secunde)
Editura Corint Junior lanseaza miercuri, 11 februarie, la libraria Bastilia, romanul Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke, scris de celebrul autor american de bestseller-uri James Patterson (in colaborare cu Lisa Papademetriou) si ilustrat de Keino.
Magda Marincovici (Jurnalul National):
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Jurnalul National: ... Eliza Popa) Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... Jurnalul National: O alta chestiune nerezolvata din 1990 pana astazi, revenita in actualitate este problema retrocedarii proprietatilor greco-catolice confiscate de statul comunist in 1948 si trecute in proprietatea Bisericii Ortodoxe.
Jurnalul National: ... Eliza Popa) Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... Jurnalul National: Au existat chiar propuneri ca statul sa inceteze cu totul finantarea salariilor preotilor, de exemplu.
Jurnalul National a publicat articolul "Boc a refuzat salvarea economiei ca sa nu dea satisfactie PSD", pe care il puteti citi in continuare.
Jurnalul National, numar de colectie Jurnalul National din 19 ianuarie are o prima pagina istorica. ... Sambata, Jurnalul National scoate o editie speciala, cu o rememorare a acestor zile de foc".
Jurnalul National: ... Eliza Popa) Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... Jurnalul National: Daca ar fi sa ne dati cateva exemple concrete, un lucru la care dvs.
Jurnalul National: ... Asa ca a actionat in Instanta realizatorul tv si, la pachet, Antena 3 si Jurnalul National.
Jurnalul National: Omul zilei, Florin Condurateanu Senior editor, Jurnalul National Unii dintre voi il recunosc dupa ochelarii colorati si vocea puternica care se impune in fata asistentei. ... De altfel, Tutu (cum ii spunem noi cei de la Jurnalul National) este pentru noi toti medicul de familie.
Tribuna libera a Frontului Salvarii National. ... Astfel, printre acestea se numara titluri precum Adevarul literar si artistic, Azi,Contrapunct, Curierul National, Democratia, Dimineata, Dreptatea,Economistul, Expres si Expres Magazin, Facla, Memoria, Romania literara, Romania Mare, Tinerama, Secolul 20, Tricolorul,Universul, 22 sau Zig Zag.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012. ... Jurnalul.ro inforrmeaza:
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
FRJ MediaSind solicita conducerii Jurnalului National sa-si plateasca angajatii!
Jurnalul National : ... A scris peste 40 de ani la ziarul Libertatea (fost Informatia Bucurestiului), iar de mai bine de un an la Jurnalul National. ... Ultimul articol semnat de Petru Calapodescu in Jurnalul National se intituleaza "Nechezolul basescian" si a aparut la 9 octombrie.
Inca in primele zile ale lunii ianuarie a anului care se petrece intra pentru nu se stie a cata oara in scena, in longevivul spectacol al Teatrului National din Bucuresti "Egoistul", fiind titular.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
"M-a stupefiat gingasia si delicatetea lui Voiculescu, chiar corectitudinea, care este stupefianta pentru o persoana ca domnia sa, ca nu a informat pe cei care scriu in 'Jurnalul National' ca, de fapt, eu nu m-am adresat PSD - si aici vorbesc serios - nu m-am adresat nimanui, ci altii mi s-au adresat mie".
Jurnalul National a scris despre un raport al Ministerului finantelor care cataloga drept "fara baza legala" o serie de cheltuieli facute la Turism, in special pentru contracte de publicitate.
google-analytics.com