Jurnalul National: Omul zilei, Florin Condurateanu
Senior editor, Jurnalul National Unii dintre voi il recunosc dupa ochelarii colorati si vocea puternica care se impune in fata asistentei.
- Este de ajuns sa spun Buna ziua si oamenii ma recunosc, ne spunea intr-o zi Florin Condurateanu, uimit de notorietatea pe care i-a adus-o glasul sau.
Emisiunile de medicina in care i-a avut invitati pe cei mai reputati medici i-au adus renumele de Seful papadiilor iar salutul sau Va pup pe suflet iti ramane intiparit in memorie. Daca ai avut sansa sa il cunosti personal stii ca ai de-a face cu o persoana sufletista care pune o pila oricarui nefericit in situatia de a avea nevoie de un doctor. De altfel, Tutu (cum ii spunem noi cei de la Jurnalul National) este pentru noi toti medicul de familie. Cu vocea sa grava este imposibil sa nu il auzi cum intervine telefonic sa se intereseze de soarta sotiei unui realizator celebru sau pentru un amarat din comuna X are nevoie de ajutor.
Pe cat este de expansiv cand vine vorba de altii, pe atat de discret este atunci cand vine vorba de ziua sa de nastere. Cu greu am reusit sa aflam ca astazi este ziua lui. Pentru tot binele pe care il face non-stop fara sa ceara ceva in schimb si pentru onoarea de a-l avea alaturi de noi zi de zi, redactia Jurnalul National il declara pe Florin Condurateanu - Omul zilei!