Cautare

3438 de rezultate pentru "judetul bacau" (3.25 secunde)
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. ... In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. ... Magazinul din Falticeni, cel de-al 26-lea din judetul Suceava, se prezinta in format Standard si este amplasat pe str. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
Spre exemplu, judetul Alba ar fi impartit intre Cluj si Hunedoara, partea de est a Salajului ar trece in componenta Crisanei, iar cea vestica in granitele Clujului.
Nascut pe 7 august 1953, in comuna Siminicea, din judetul Suceava, Hrebenciuc este casatorit si are un baiat, Andrei, care a fost iubitul Elenei Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu. Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau.
Investitoarea din Baia de Fier va incerca sa castige licitatia, concurand cu firme precum SC SUCCES NIC COM SRL, SC UMR SA, SC ROMINEX SA, toate din Gorj, si SC METAL INVEST Bacau.
In cadrul Consiliului Judetean s-a desfasurat ieri o consultare publica atat cu reprezentanti ai unor institutii deconcentrate, cat si primari ai comunelor din judet, dar si membri ai filialei Transelectrica Bacau cu privire la initierea unui proiect de realizare a unei legaturi electrice aeriene (LEA) de 400 de kilovolti.Finantarea proiectului retelei electrice va fi sustinuta prin programul BERD, iar executia lucrarilor va fi suportata de cei doi beneficiari, respectiv Transelectrica, pe teritoriul roman, si Moldelectrica, in Republica Moldova.
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
google-analytics.com