Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (3.13 secunde)
Teatru, jocuri si multa improvizatie. ... jocuri si exercitii de scriere creativa) - legatura imagine-cuvant (imaginatie, desen, costum, decor). Important este si ca aici copiii pot lega prietenii.
Sambata, copiii au participat la ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de sah si diferite jocuri, si au sustinut spectacole interactive.
Tot la standul ei, la mare cautare au fost si cerceii si colierele facute din resturile unor jocuri pentru copii, aduse din Belgia. In viitor, Ioana Ionita isi doreste sa aduca in Romania si jocuri pentru copii, din Belgia.
Ziua Independentei este celebrata prin parade, carnavaluri, targuri si jocuri de baseball. Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Tipul de socializare in cadrul familiei trebuie sa depaseasca cadrele traditionale, sustin Serge Tisseron si Isabelle Gravillon, care prezinta diferitele tipuri de jocuri video si cum pot contribui ele pozitiv la dezvoltarea intelectuala, integrarea sociala si nu numai a copiilor si adolescentilor.
Baietii cu tulburari de atentie se concentreaza pe jocuri care presupun rezolvarea unor probleme si nu sunt diferiti cu mult de grupul reper.
jocuri, povesti, animatii. ... jocuri, povesti, animatii..Evenimentul "#SuperCoders" este un atelier de jumatate de zi, aducand laolalta 40 de copii din Romania si alti zeci din celelalte tari.
cursa de alergare si evaluarea starii de sanatate a plamanilor, ateliere creative, concerte, demonstratii de gatit, jocuri pentru copii, relaxare, proiectii de film, menite sa reflecte creativitatea si grija fata de mediu, valori promovate de sociatetea suedeza. ... jocuri, face painting, ateliere creative si multe alte surprize.
Acest eveniment se adreseaza atat iubitorilor de pescuit cat si iubitorilor de jocuri interactive, spectacole de divertisment, povesti pescaresti si concursuri de gastronomie.
Omul sfinteste locul, spune un vechi proverb romanesc, si am vazut asta peste tot, de la sarbatorile comunelor, cum au fost cele de la Bala, Band, Iclanzel sau Saulia, de la festivaluri de traditii populare (spre exemplu, Festivalul Floricica de pe tau de la Faragau, Festivalul de jocuri si obiceiuri populare de la Idicel Sat, Festivalul International de Folclor Pe Gurghiu, in jos si-n sus de la Hodac sau Targul Fetelor de la Gurghiu, o sarbatoare pastrata de peste o suta de ani), pana la evenimentele de mare anvergura, deja cu traditie, cum sunt Festivalul Vaii Muresului (a 12-a editie) si Festivalul Vaii Gurghiului (a 11-a editie).
Acest eveniment este dedicat atat iubitorilor de pescuit, cat si iubitorilor de jocuri interactive, spectacole de divertisment, povesti pescaresti si concursuri de gastronomie.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Copiii vor avea parte de ore intregi de distractie si veselie in natura, cu jocuri, piese de teatru si reprize de face painting. ... xxx Marionetele si actorii independeti le dau intalnire tuturor copiilor La Cetate, cu spectacole de teatru, reprize de dans si jocuri antrenante.
Aceasta pune la dispozitia specialistilor care lucreaza cu copii cu deficiente de auz si de vorbire 11 jocuri educationale, dar si un ghid de bune practici, in care sunt incluse o serie de metode si instrumente digitale de lucru.
Aceste medicamente, din categoria agonistilor dopaminei, accentueaza apetitul pacientilor pentru sex, mancare, jocuri de noroc si alcool.
Iubitorii de PlayStation se vor bucura exclusiv de "Horizon Forbidden West". Jocuri precum FIFA23 sau CoD Modern Warfare nu au o data de lansare stabilita.
Trei barbati din Gorj au folosit 1.000 de carti de identitate, obtinute fraudulos, ca sa primeasca bonusuri de bun venit pe o platforma online de jocuri.
Viilor, unde s-a constatat faptul ca, in spatiile in care functioneaza diverse societati al carui obiect de activitate il reprezinta comertul cu amanuntul si alimentatie publica, in incaperi separate functioneaza aparate de jocuri fara licenta.
Cu banii nu a mai ajuns insa acasa, ci s-a oprit in Autogara din Targu Jiu, unde a cheltuit aproape toti banii la o sala de jocuri de noroc.
Cinci barbati din Dambovita care au batut cu bestialitate o femeie si pe iubitul sau, intr-o sala de jocuri au fost lasati in libertate.
google-analytics.com