Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (2.57 secunde)
Furtul de conturi de jocuri, profitabil Pentru anul care urmeaza, raportul ofera si câteva predictii legate de furtul de conturi pentru jocurile on line, care tinde sa devina la fel de profitabil ca si cel de conturi bancare.
Primele doua jocuri Soldier of Fortune (SOF) au fost shootere populare la vremea lor, îmbinând o campanie single-player distractiva si jocul în retea cu conceptul de a juca drept mercenar. ... Payback este unul dintre cele mai frustrante jocuri de gen shooter ale anului, se arata pe www.gamespot.com.
Corporatia nVidia a anuntat lansarea unei serii de cipuri pentru o noua clasa de device-uri mici, rapide, care pot accesa internetul si pot rula jocuri video complexe sau reda filme de înalta rezolutie, informeaza agentia Reuters.   Fabricantul de cipuri grafice a denumit noile procesoare Tegra 600 si Tegra 650, acestea fiind destinate aparatelor portabile ultrausoare, intrând astfel în competitie cu Intel.
One Page ofera acces rapid la muzica, programele de mesagerie, jocuri, internet si altele.
Dependenta de droguri, de tutun si de jocuri de noroc pare sa aiba un nou „rival“, care îsi face simtita prezenta în rândurile adolescentilor.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Jocuri Succesul Facebook a luat amploare odata cu faimoasele jocuri Farmville si Cityville. Desi o parte din utilizatori considera foarte enervante feed-urile primite de la cei care le joaca, alte cateva milioane si-au facut cont pe Facebook doar pentru a avea acces la ele.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
Modelul Sony Ericsson Xperia Play a fost gindit ca un dispozitiv de divertisment si jocuri, dar din cauza memoriei nu poti stoca prea multe programe sau jocuri.
jocuri 2. ... jocuri de gatit 7. stiri 8. filme noi 9. muzica noua 10. rezultate live Top 10 cele mai cautate feluri de mancare:
Tabletele moderne utilizeaza procesoare cu arhitectura ARM, special conceputa pentru echipamente portabile, acum fiind destul de puternica (odata cu introducerea familiei ARM Cortex) pentru sarcini de tipul navigare pe internet, productie usoara si jocuri.
Cubul a inspirat o intreaga categorie de jocuri similare, din care fac parte cuburile de diferite dimensiuni mentionate mai sus, ca si alte forme geometrice cum ar fi tetraedrul (de exemplu, Pyraminx), octaedrul, dodecaedrul, si icosaedrul.
Tinand cont ca mai am un HDD externe de 1 TB plus acesta de la laptop de 1 TB, m-am gandit ca sunt suficienti pentru a stoca orice informatie doresc, de la filme la o calitate FULL HD pana la ultimile jocuri aparute.
In Google Play veti putea accesa inca 600,000 de aplicatii pentru a urmari postul TV preferat, a citi carti sau reviste sau a va juca cele mai noi jocuri.
4 jocuri spectaculoase pentru weekend - Disc Drivin 2 este un joc de curse - doar ca fara masini. Autoturismele sunt inlocuite de discuri, care sunt puse in miscare atunci cand le atingeti cu degetul - pe ecran.
Pentru ca vine weekendul, George si Marian au pregatit o lista cu 4 jocuri pentru telefonul mobil. 1. Crash of Cars Crash of Cars este un joc gratuit, cu un nume care aduce aminte de Clash of Clans.
"Sony inseamna mai mult decat produse electronice, video, echipamente de comunicatii, console de jocuri video sau produse care folosesc tehnologia informatiei pentru piata de consum sau cea profesionala.
Denumesc jocuri momentele de sine statatoare, o poveste, caci teatrul este o poveste. Jocuri este impropriu spus, pentru ca exista o structura in spatele fiecarei povesti.
Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Jocuri linistite in loc de televizor In vreme ce multa lume prefera sa stea in fata televizorului, niste jocuri simple si linistite in fata computerului pot fi o alternativa pentru dvs.
google-analytics.com