Cautare

13123 de rezultate pentru "italian fashion loc ineu jud arad" (3.24 secunde)
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
Manzalesti - Jud. Buzau, Corbi - Jud. Arges, Luncavita- Jud.
Premierul italian Silvio Berlusconi incepe, luni, o vizita in Romania, urmand sa discute cu omologul roman, Emil Boc, sa participe la o reuniune interministeriala bilaterala si sa fie primit, cel mai probabil marti, de presedintele Traian Basescu.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli! ... Spectacolul italian organizat in cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit!
Editia a XXXVII-a a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX va avea loc, pentru prima data, in paralel, cu o noua manifestare expozitionala, Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu ROMEXPO SA si CCINA Constanta, la solicitarea unora din cele mai importante branduri romanesti.
Dezbaterea privind activitatea ministrilor democrati, care a avut loc marti in cadrul Colegiului Director al partidului, a fost apreciata de liderul PD, Emil Boc, drept „foarte densa, uneori furtunoasa“.
Presedintele Confindustria Romania - Luca Serena, Directorul General al Institului Italian de Comert Exterior - Mario Iaccarino, Presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania - Guglielmo Frinzi, dar si ai institutiilor romanesti: ... Exotism si farmec pentru un brand suta la suta italian, dar tot mai apropiat de panorama internationala.
In cadrul unei conferinte de presa, Liliana Turoiu Udrea, presedintele Asociatiei de Moda si Design din Romania a declarat ca editia de anul acesta, respectiv a VI-a a "Best Fashion Brands" editie organizata in cadrul Targului TINIMTEX este cea mai reusita, datorita culorilor si formelor indraznete ale tesaturilor cat si participarea unor branduri cu renume in fashion.
Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu cateva zile inainte de Black Friday, ca sa fie loc de "discounturi", mai apoi, site-uri blocate si comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt in topul criticilor aduse de clienti, scrie evz.ro.
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.
Prima tema abordata de Dana Savuica in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului: "Ce se poarta in sezonul primavara-vara 2015?", iar evenimentul va avea loc in data de 21 mai 201.
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului: "Ce se poarta in sezonul primavara-vara 2015?", iar evenimentul va avea loc in data de 21 mai 2015, la Galeria de Arta Galateca, str.
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1. ... Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion Intrare gratuita
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
google-analytics.com