Cautare

13123 de rezultate pentru "italian fashion loc ineu jud arad" (3.43 secunde)
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
- Astazi, la ora 13:07 a Romaniei, va avea loc Solstitiul de vara (ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta), eveniment care marcheaza inceputul verii astronomice.
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL. ... si-a mai numit trei directori executivi in institutiile deconcentrate din judetul Arad.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Conducerea PSD i-a dat un ultimatum liderului social-democratilor din Arad, Dimitrie Musca, potrivit caruia, pana la inceputul saptamanii viitoare, acesta sa se hotarasca daca isi mentine sau nu decizia de a demisiona din functia de presedinte al PSD Arad, asa cum a anuntat acum doua saptamani.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Echipa feminina de baschet SCM-U Craiova infrunta astazi, in deplasare, formatia ICIM Arad, in primul joc din play-off-ul Diviziei A. Partida era programata pe 5 martie, dar se disputa in devans, deoarece sala din Arad este ocupata la acea data.
Oltencele au fost invinse, in deplasare, marti seara, de catre campioana en-titre ICIM Arad, scor 77-61 (29-9, 13-18, 25-16, 10-18). De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Un turist a cazut, vineri, de pe un zid al Cetatii Soimos din judetul Arad.
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week, iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.
fashion and beauty. ... Aceasta a fost lansata la Londra, fiind primul proiect romanesc, inspirat din filonul traditional, care a cucerit trei premii Special Mention la International Fashion Show 2015, desfasurat in cadrul London Fashion Week.
Vedete, fashion editori, jurnalisti din presa glossy si mondena, stilisti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei si ai calatoriilor cu stil s-au adunat recent la Palatul Cesianu Racovita, la Galeria de arta Artmark, pasind, pentru cateva ore, catre o destinatie exotica:
Inas detine un brand care doreste sa promoveze stilul oriental si care se numeste Ina Oriental Fashion. ... Ce inseamna Abaya sau rochie orientala Inas Oriental Fashion este un brand care doreste sa promveze stilul oriental.
Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator. ... Nu as fi ales niciodata un stomatolog care lucreaza Â'doarÂ' cu vedete, ci am optat pentru un specialist in adevaratul sens al cuvantului", a marturisit fashion editorul.
google-analytics.com