Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (2.81 secunde)
Zile la rand, au umflat cifra rebelilor, au anuntat ce se va intampla cu PSD dupa preluare, au schimbat-o pe Dancila, l-au demisionat pe Toader, l-au pus pe Tariceanu sa tradeze, au facut liste negre, au zugravit un tablou al abandonului total, in care Dragnea alerga ingrozit spre Israel, cu Valcov de mana, fugariti de umbra razbunarii totale.
- La intoarcerea din Israel, mi-a fost schimbata chimioterapia, dar deja ficatul meu fibrozat nu a mai putut suporta si am devenit atat de anemica, incat nu ma mai puteam ridica din pat, fapt pentru care am fost nevoita sa intrerup orice forma de chimioterapie, a mai notat Soare.
Cele mai cunoscute cantece sunt: Stau in gara, Nasucurile. Valentina Tolkunova a concertat in Finlanda, Germania, SUA, Canada, Grecia si Israel.
Nu as accentua pe treaba cu populatia imbatranita, caci Germania si Israel sunt o contradovada in topic. - Gesturi nobile au facut:
Apoi suntem invitati in Italia, Israel si in Asia. Julia: Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul.
Apoi suntem invitati in Italia, Israel si in Asia. Julia: Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul.
Dupa gestionarea succesiunii lui Arafat, vor incepe probleme pentru Israel. Daca Arafat era considerat principalul obstacol in calea reglementarii conflictului, dupa disparitia sa, nu mai exista motive pentru ca negocierile sa progreseze.
Scapate de demolarea ceausista a anilor i70, batrinele cladiri au adapostit, pe rind, evrei, plecati in masa in Israel, apoi proletari veniti odata cu industrializarea, care insa le-au abandonat imediat ce au putut sa se mute in blocuri, apoi rromi, veniti de peste tot.
Miss Univers Romania, Carmina Olimpia Cotfas, urmeaza sa plece la finala competitiei internationale de frumusete, in Israel. aceasta a vorbit, in exclusivitate, la Antena 3, despre probele prin care va trece si ce anume vrea sa transmita juratilor despre tara noastra.
Israel si-a inchis granitele pentru straini timp de doua saptamani. Noua tulpina a fost detectata in Italia, Germania, UK si Olanda.
Doi medici din Israel, triplu vaccinati, s-au infectat cu noua varianta Omicron, iar un spital din Portugalia si-a inchis sectia de pediatrie dupa ce un angajat a fost confirmat cu varianta din Africa de Sud.
Decizia Curtii Supreme va intra in vigoare in sase luni. In Romania, practica surogatului nu este reglemantata. Site-urile care recruteaza mame-surogat nu pot fi interzise.Facebook https://www.facebook.com/alephnews
De la tragedia „Gemenilor“ newyorkezi la atentatele din Israel, de la luptele din Afganistan si Irak la nenorocirile de la Madrid si Londra, de la tsunami in Thailanda la catastrofele aviatice din orice colt de lume, printre victime sau martori sunt si conationali de-ai nostri.
Ministrul de Finante israelian spune ca tara ar trebui sa renunte la certificatul verde. Israelul a inregistrat un numar de 65.259 de noi cazuri de coronavirus.
Cineva spunea ca 2005 este anul i-urilor - Irak, Iran, Israel, informatica, informatii etc. ßi pentru politica externa romaneasca ar fi tot un an al i-urilor:
Simon nu a fost niciodata acuzat pentru inselaciune. El a fost inchis in Israel pentru utilizarea unui pasaport fals in 2019.
Romania are prima actiune cu Edi Iordanescu pe banca tehnica la finalul acestei luni, cand sunt programate meciurile amicale cu Grecia, 25 martie, si Israel, 29 martie.
Gigi Becali (63 de ani) a reactionat vehement dupa ce Octavian Popescu a evoluat doar in ultimele 10 minute ale amicalului Israel - Romania 2-2.
Gigi Becali l-a criticat in termeni duri pe Edi Iordanescu dupa meciul Israel - Romania 2-2, pentru ca nu l-a folosit mai mult pe Octavian Popescu.
Antrenorul campioanei a vorbit despre meciul echipei sale, dar si despre partidele amicale jucate de nationala Romaniei cu Grecia si cu Israel.
google-analytics.com