Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (3.99 secunde)
Este urmata de Israel la 45% si Japonia cu 44%. 20.Tara cu cea mai mare suprafata de desert - Libia Cu 99% din tara acoperita de desert, Libia este unul dintre locurile cele mai aride din lume.
Magda Marincovici) Cancerul pulmonar si bronhopneumopatia obstructiva cronica (BPOC) ar putea fi detectate printr-un simplu test de halena (aerul expirat din plamani), promit cercetatorii de la University Colorado Cancer Center (SUA) si cei de la Institution Nobel Prize-winning University Technion Haifa (Israel).
"I-am prezentat acestui lucru acum nu foarte mult timp prim-ministrului statului Israel, Benjamin Netanyahu, care mi-a fost coleg de clasa la MIT, la Sloan School of Management, iar el m-a intrebat:
Mencinicopschi subliniaza ca unii aditivi creeaza dependenta Indulcitorii (edulcoranti) artificiali afecteaza flora intestinala, releva un studiu efectuat la Institutul Weizmann din Israel, publicat in revista Nature.
Oportunitatea ei ramane insa discutabila - Un parinte roman care si-a caftit fiica pentru ca a pierdut un meci la un turneu de tenis din Israel, a fost arestat de politie!
- daca s-ar intampla sa aterizeze in Israel, ar putea da peste Mendel Mandelbaum. Mendel e originar din Romania si inca mai are o verisoara la Husi.
Toti se vor bucura de sarbatoarea La Posada de origine Mexicana, de Santa Lucia, provenind din Suedia, de Diwali, sarbatoarea luminii in India, descrieri ale Ramadanului cu frumoasele felinare, sarbatoarea Presepio din Italia, Menorah si pomul dorintelor din Israel, lumanarile de advent din Germania, un imens pom de Craciun ridicat de reprezentantii SUA si Canada.
Spatiul rezervat Romaniei este de 887 de metri patrati, vecinii pavilionului romanesc fiind Spania, Mexic, Vatican, Franta si Israel. Ghervarsie a spus ca, dupa terminarea expozitiei, pavilionul romanesc ar putea fi adus in tara.
Acordul va fi semnat in viitorul apropiat. Totodata, s-a vorbit despre procesul de pace cu Israel, anunta Radio Vatican.
In ultimele decenii, cele mai mari focare au fost semnalate in Israel, Grecia, Romania, Rusia si SUA, pe principalele trasee vizate de pasarile migratoare.
Am ajuns sa fac aceasta specialitate pentru ca m-am pregatit in Israel intre 1993 - 1996. Prin aceasta specialitate ii redai omului infatisarea dupa tumorile maligne.
In aceasta expeditie vizuala ni se alatura nume reverberante in curatoriatul contemporan: Raya Zommer-Tal, director al Muzeului Janco-Dada din Ein Hod, Israel, si Igor Mocanu, specialist in avangarda romaneasca.
Melnic are aproximativ 2000 de pacienti, iar dintre acestia, in jur de 15-20% sunt cetateni straini(Italia, Spania, Anglia, Canada si Israel), care doresc tratamente de implantologie.
Pana acum, cele mai cautate tratamente in randul strainilor au fost cele din domeniile stomatologiei si chirurgiei estetice, acestea atragand an de an mii de turisti in Romania. Cei mai multi vin din Germania si Israel, dar si din Italia, Franta sau Anglia.
Melnic are aproximativ 2000 de pacienti, iar dintre acestia, in jur de 15-20% sunt cetateni straini(Italia, Spania, Anglia, Canada si Israel), care doresc tratamente de implantologie.
Cu tot ce inseamna asta in relatiile Turciei cu partenerii din NATO si din UE, de relatiile cu zona adiacenta ei, inclusiv cu Grecia, Siria, Israel.
Cei care ucid acum orbeste-chipurile in numele lui Allah-oameni, nu doar in Europa(uitam ce este in Libia, in Siria, in Irak, in Yemen, in Israel?), nu sunt decat aparent motivati religios.
Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croatia, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia.
Recomand si pagina de Facebook/ ScriosteanuLillianaSinziana unde puteti citi sumar, CV-ul meu si Facebook/uleiuri esentiale biblice terapeutice din Israel, unde va puteti acomoda cu terapia alternativa.
Acolo veti gasi recomandari utile in cazul calatoriilor in afara frontierelor Romaniei, precum si un set de informatii de interes pentru cele mai frecventate destinatii turistice din aceasta perioada, respectiv Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Portugalia si Spania.
google-analytics.com