Aflat la cea de-a treia editie, Pavilionul de arta Bucuresti - Art Safari se va desfasura intre 5 si 15 mai 2016, in centrul Bucurestiului. Cu drag si din drag pentru arta, va invitam sa vizitati peste 50 de galerii de arta din Romania si din strainatate, avand sansa sa admirati lucrari semnate de peste 800 de artisti din secolele XX si XXI, experienta realizabila sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei, cu sprijinul Ambasadei Israelului in Romania, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania - Cultul Mozaic.
In aceasta expeditie vizuala ni se alatura nume reverberante in curatoriatul contemporan: Raya Zommer-Tal, director al Muzeului Janco-Dada din Ein Hod, Israel, si Igor Mocanu, specialist in avangarda romaneasca.
Impreuna cu ei am ales ca Expozitia Centrala sa o dedicam sarbatoririi centenarului miscarii Dada - nascuta din efervescenta scenei de arta romaneasca de la inceputul secolului XX - si influentei acestei miscari in lumea artei vizuale internationale.