Cautare

916 de rezultate pentru "ionescu doina adrana" (4.32 secunde)
Legea trebuie schimbata in punctele esentiale Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al CNSAS, Cazimir Ionescu, a afirmat ieri ca Legea CNSAS, si nu Colegiul, ii spala pe cei care sunt spalati, iar aceasta trebuie schimbata "in anumite aspecte esentiale".
ßase din zece Mona Musca a mai declarat ca la sustinerea contestatiei sale au participat sase din cei zece membri ai Colegiului, respectiv Constantin Ticu Dumitrescu, Cazimir Ionescu, Laurentiu Tanase, Constantin Buchet, Claudiu Secasiu si Sorin Chiritescu.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
Cap de afis al zilei de ieri a fost Silvian Ionescu, prefectul care n-a mai ajuns sa fie prefect.
Potrivit directorului muzeului constantean, Doina Pauleanu, prin luna ianuarie 1990, o comisie formata la nivelul Muzeului de Arta Constanta a preluat operele de arta cu specific romanesc care au apartinut familiei Ceausescu si care se aflau in vila acestuia din statiunea Neptun.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. ... Doina Elena Manolea, sotia parapsihologului presedintelui Traian Basescu, Aliodor Manolea, este sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti.
O activitate bogata O alta tema a conferintei de ieri a senatoarei PSD de Vaslui Doina Silistru a vizat activitatea legislative desfasurate in perioada 1 februarie-29 iunie.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor. ... Pe Liviu Flesariu si pe fiica sa, Doina, ii gasiti la etajul I. Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
Expozitia contine arta din colectia Doinei Cornea, tablouri pictate de aceasta, manuscrise, recuzita de lucru, inclusiv obiecte personale, precum biroul Doinei Cornea, ceasul acesteia, chiar si basca din lana, tricotata de Doina Cornea, ce apare des in imaginile ei publice.
Expozitia oficiala Licitatia Caritabila Doina Cornea a fost deschisa recent,la Palatul Cesianu-Racovita din Bucuresti, sediul Casei Artmark.
Ajunsa la venerabila varsta de 66 de ani, Doina Spataru se confrunta cu niste probleme de sanatate care-i dau mari batai de cap. ... Acum, Doina Spataru a revenit in apartamentul sau din Bucuresti si isi vede de activitatile de zi cu zi.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
google-analytics.com