Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.74 secunde)
Or, declaratia echivala cu un strigat de batalie devreme ce ministrul Justitiei are acum de dat explicatii in plus Comisiei Europene. ... "Actuala modalitate de numire a procurorilor sefi, la propunerea ministrului Justitiei cu avizul CSM, este cit se poate de limpede.
Mai multe detalii, despre ideee campaniei Vodafone, obiectivele ei si legatura dintre 4G si SF, in continuare, intr-un scurt interviu cu Sebastian Olar, copywriter McCann Erickson.
Tuberculoza - o bomba cu ceas si forme rezistente la medicamente (Autoare:
Accidentul vascular cerebral ischemic apare atunci cand din diverse cauze, o anumita zona a creierului nu mai este irigata corespunzator cu sange.
Senatorul UNPR Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, semnaleaza ca, aflat in Germania, presedintele Traian Basescu i-a plagiat o declaratie referitoare la vanatoarea romilor in Occident, in contrast cu toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
Pe 30 decembrie 2013, Sophie Sevardnadze, nepoata lui Eduard Sevardnadze, fost ministru de externe al URSS si fost presedinte al Georgiei, i-a luat un interviu lui Paul Hellyer, in beneficiul canalului de televiziune rusesc de limba engleza RT, apartinand trustului RIA Novosti.
Iata ce spune intr-un interviu la RFI Damian Draghici, candidat al Aliantei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European.
Interviu cu liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu: ... - Pe raspunsul primit, in aceasta campanie electorala, din partea oamenilor cu care am intrat in contact. ... Am discutat deschis cu timisenii si am ajuns la concluzia ca cei zece ani de circ oferit de Basescu si gasca lui i-au obosit pe oameni.
FARCAS) (Continuare) La intrebarea lui Fabrice Bonvin, privind rolul jucat de constiinta in manifestarile OZN, Vallee a raspuns ca, "in conformitate cu literatura SF din anii patruzeci si cincizeci, pentru o lunga perioada de timp OZN-urile au fost vazute ca nave spatiale clasice.
In acest context, in materialul de pe site-ul francez a fost inclus si un interviu dat in 1976 lui Aime Michel, in care Vallee a fost rugat sa comenteze pasaje din cartea sa Science Interdite vol.
In februarie 2014 Vallee a acordat un interviu complex site-ului francez OZN Ovnis-Direct.com, condus de Nagib Kary, de la care interviul a ajuns, in limba engleza, la site-ul Open Minds. Reproduc in cele ce urmeaza cateva dintre ideile spuse cu aceasta ocazie.
Interviu cu dr. ... - Cu ce probleme de sanatate se confrunta frecvent copiii in aceasta perioada? ... Este o patologie complexa, cu manifestari respiratorii, digestive, uneori si urinare.
Intamplari cu documente sovietice OZN (Autor : ... FARCAS) (Continuare) Urmariri fara urmari Cert este ca George Knapp, un binecunoscut reporter de la KLAS-TV din Las Vegas, a vizitat Moscova in 1993 si a luat un interviu, pentru postul de televiziune ABC News, lui Boris Sokolov, deja ofiter in retragere.
Gheorghe Florescu, cel care detine firma Delicatese Florescu, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu mai multe sortimente de cafea si dulciuri nemaipomenite.
"Dupa 1989 s-a dezvoltat, in Romania, un foarte puternic si agresiv curent antinational" Intr-un interviu acordat revistei Romania Eroica, prof.
Interviu cu Maria Vasilescu (Redactor-Sef : Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1.
Spune ca a crescut ca jurnalist odata cu institutiile post decembriste. ... O colega de a mea, profesoara de franceza, de etnie maghiara, ma ajuta cu traducerea la fiecare lectie, povesteste Gilda Lazar. ... Impreuna cu toti membrii familiei a inceput demersurile pentru a emigra in Germania de Vest (RFG).
FARCAS) (Continuare) In 31 iulie 2012, Grant Cameron a dat un lung interviu, la podcast-ul Skeptiko, despre OZN-urile si constiinta umana extinsa, interviu din care vom rezuma in continuare ideile principale. ... Aceasta trata cu respect toate opiniile, dar nu accepta nicio dogma.
INTERVIU cu prof. ... Magda Marincovici) Ne-am obisnuit cu cifre alarmante privitoare la numarul deceselor, durata scurta de supravietuire din cauza cancerului. ... Dar atentie, in ultimii ani, a crescut numarul copiilor cu cancere tiroidiene, desi aceste neoplazii sunt caracteristice adultilor.
ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De ce credeti ca s-a intamplat nenorocirea asta cu ce tot ce a insemnat economia Oltenitei si zonei sale? ... Sper ca da, depinde si de initiative locale si de atragerea unor oameni cu potential economic.
google-analytics.com