Cautare

22311 de rezultate pentru "inmormantarea victimei lui shoby" (4.97 secunde)
Nimeni si nimic nu poate sa stearga din memoria victimei unui viol teribila agresiune la care a fost supusa!
Datele i-au condus catre un posibil comanditar - sotia victimei. Cei doi suspecti au fost ridicati joi, la 6.00 dimineata, unul la Meaux, celalalt la Corbeil-Essonnes.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Mai mult, doctorul este obligat sa ii plateasca victimei peste 10.000 de euro daune morale si materiale. Procesul a durat mai bine de doi ani.
Impactul a fost atat de puternic incat corpul victimei a fost tarat mai bine de 200 de metri pe carosabil, informeaza Antena 3.
Individul din Constanta care a intrat in casa peste vecini, a ucis un barbat si a violat o fata, isi va petrecere restul zilelor dupa gratii. Tragedia a avut loc chiar sub ochii sotiei victimei si ai celorlalti copii ai familiei.
"Femeile puternice nu joaca rolul victimei, nu sunt demne de mila si nu arata cu degetul. Ci stau drept si fac ele cartile" este motto-ul dupa care Cristina Pucean se ghideaza in viata.
Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate pompierii au deschis fortat portierele cu ajutorul departatorului hidraulic", a precizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate pompierii au deschis fortat portierele cu ajutorul departatorului hidraulic", a precizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Din audierea sotiei victimei, H.F. de 59 ani, a rezultat ca sotul sau era grav bolnav si imobilizat la pat de mai multi ani.
Din cauza faptului ca victima a tipat sa nu-l omoare ca nu are asupra sa bunul in cauza deoarece acesta a fost lasat in masina, dar si pentru ca cetatenii din bloc au fost alertati de catre tipetele victimei, cei doi suspecti au parasit locul faptei, abandonand victima.
Decizia a fost luata in baza documentelor medico-legale, care au evidentiat ca loviturile i-au pus viata in pericol victimei, dar si a probatoriului administrat de catre politisti care au aratat ca suspectul a fost extrem de agresiv.
Dosarul penal se va intocmi la sesizarea victimei, Parchetul urmand ss solutioneze cauza. Daca e fapta penala, iar instanta se pronunta in acest sens, respectivul sofer va putea ramane fara permis de la sase luni la un an.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 5 Politie si Serviciului Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului si stabilirii cu exactitate a identitatii victimei.
Aseara, procurorii l-au retinut si pe Petre Bran, acuzat de incercarea de a determina marturia mincinoasa a victimei sale. Amandoi urmeaza sa fie prezentati astazi Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.
De asemenea, la fata locului s-a prezentat o ambulanta care i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale, dupa care a transportat-o la spital, unde a ramas internata sub supraveghere.
Acesta a ucis-o dupa ce s-ar fi certat la un pahar de bautura. In plus, individul l-a anuntat ce a facut si pe sotul victimei.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil. ... Reputatul eminescolog, profesorul Nae Georgescu, lamureste in ce context a avut loc internarea fortata a lui Eminescu. ... Declararea nebuniei lui Mihai Eminescu este unul dintre ele.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
google-analytics.com