Cautare

89 de rezultate pentru "inel" (2.69 secunde)
Noul iubit al Anamariei Prodan i-ar fi oferit deja un inel de logodna special, iar una dintre cele mai bune prietene ale impresarei a dezvaluit care sunt planurile celor doi indragostiti.
unele treceau prin inel, unele nu treceau si varia pretul. Acum, dansii au stabilit inelul si au luat amendamentul: trece prin tipar, e admis;
Fostul patron al echipei de fotbal Rapid a consemnat la bijuterii, printre altele, o "bratara veche Art Nouveau briliante + inel vechi” in valoare de 12.000 de euro, un "set Tiffany” de 4.000 de euro si un set Chopard cu cercei estimat la 7.000 de euro.
"Am adus coliere din cuart tip Herkimer (din Pakistan) si spinel negru, - la 250 RON, bratara si cercei din turmalina, seturi formate din bratari, cercei - la 80 - 90 - 100 RON, cuart roz,, agate, carneol, obsidian, agat muschi, unachit (o roca biminerala), set din amazonit din Rusia format din cercei, inel si pandant", ne-a spus Emil Spiac.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Nelson Algren, dupa ce-i face curte grijuliu, urmand toate regulile artei (inel, promisiuni, declaratii, schimb de scrisori patimase), renunta in 1951, recasatorindu-se cu fosta sotie si raspunzandu-i lui Simone, care ii propune continuarea prieteniei:
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
Avea o forma de cupola, iar in centrul sau era un inel neted acoperit cu un numar de emisfere, fiecare in jur de un metru in diametru.
Era un inel de iarba tasata, cu diametrul de aproximativ 4,5-5 metri si aproximativ 2,5 metri latime. In interiorul acestui cerc, iarba nu era afectata, dar se vedeau trei urme circulare, aranjate intr-un triunghi.
Era o arca, cu intindere aparenta de 1,5 m, care emitea un inel de scantei albe. Acest obiect zbura cu o viteza mare in directia muntilor situati in stanga noastra.
un nucleu central cu diametrul de 8 metri, in care spicele erau complet culcate, si un inel, lat de 6,5 metri, care-l inconjura, usor eliptic, cu diametrul exterior de circa 50 de metri.
Pe langa experimentul din 1973, care l-a trimis pe Swann in preajma planetei Jupiter, in jurul caruia a vazut un inel, fapt descoperit de astronomi abia in 1979, unii participanti la experiment s-au intrebat daca metoda clarviziunii n-ar putea oferi niste raspunsuri privind enigmaticul fenomen OZN si ipotetica prezenta extraterestra (ET) pe Pamant.
Atata doar ca pe desenele facute de Swann cu aceasta ocazie planeta aparea inconjurata de un inel de asteroizi. Acest fapt contrazicea ceea ce stiau astronomii pe vremea aceea, dar inelul a fost descoperit in 1979 de sonda spatiala Voyager 1.
Cinci cercuri in iarba Fuhr a mai asteptat cateva minute, pentru a se asigura ca obiectele chiar au plecat, apoi a mers pana la marginea stalpului, unde a vazut pe sol cinci urme, in forma de inel.
Cu toate acestea, el insusi a efectuat, in 1973, o calatorie pana langa planeta Jupiter, pe care a descris-o ca avand un inel in jur, un rezultat care a nedumerit atunci.
ICIL, Coiciu, Salvare, Inel II, Viile Noi, Medeea, Kilometrul 4-5, sectia de votare nr. 20 din centrul orasului, iar candidatul este Septimiu Bourceanu, directorul Sanatoriului Techirghiol.
Pentru ca de la PSD Alexandru Mazare si-a manifestat deja interesul pentru un anumit colegiu pentru Senat (cel format din colegiile 6, 7 si 8 pentru Camera Deputatilor, adica cel care insumeaza portiuni din municipiul Constanta - I.C.Bratianu si Faleza Sud, CET, ICIL, Coiciu, Salvare, Inel II, Viile Noi, Medeea, Kilometrul 4-5, sectia de votare nr.
In primul cerc al puterii au fost plasate cateva fidele, iar cativa fideli, fara carisma si personalitate, au ocupat pozitii in cel de-al doilea inel de aparare al liderului.
Mi-ar face mare placere sa cred ca nu implinesc, neaparat, acesti 62 de ani, ci ca ei au darul de a ma implini pe mine, in sensul in care, fiecare inel care se adauga la trunchiul varstei vine si cu un plus de verticalitate, intelepciune si buna perceptie a mediului din jur.
google-analytics.com