Cautare

89 de rezultate pentru "inel" (4.17 secunde)
seturi din fimo (cercei, inel si bratara), clame din fimo - intre 10 - 25 RON, cordelute din fimo - intre 30 - 85 RON, cercei din fimo - intre 5 - 10 RON.
Uneori, Ruxandra Sandru poate lucra la un set (ce contine coliere, bratara si inel) din pietre semipretioase chiar si doua saptamani.
o icoana veche - la 400 RON, o cravata de pionier cu inel - la 15 RON. Acesta detine si o colectie de 1.400 de medalii de tombac (aliaj din bronz), care se gasesc pe Mercador si pe Tocmai.ro.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
fosile dinti de dinozaur Mosasaurus, din perioada Cretacica (70.000.000 de ani), intre 10 - 20 RON, rechin lamna din EOCEN (55.000.000 de ani) - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.
"La standul meu vizitatorii au putut gasi set din crisocola cu schatukit, format din bratara, pandant, inel si cercei, brose din jad si mookait - intre 15 - 25 RON, fosile comune din Maroc si Madagascar, cercei montati in argint din aventurin, din Brazilia, si citrin, cercei din labradorit din Finlanda, cercei din coral", ne-a spus Andrei Costin Victor.
Traditii si obiceiuri Crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe 1 ianuarie pe marele ierarh Vasile ce Mare, unul dintre cei mai importanti Parinti ai Bisericii, care a trait in secolul al patrulea dupa Hristos in Capadocia Pe 1 ianuarie, fetele nemaritate impletesc crengute de mar, pe care atarna busuioc, o batista, o para argintata, un sir de margele si un inel.
sunt nascuta vara, in cea mai frumoasa si insorita luna a anului, copilul meu de asemenea, imi place lumina, cel mai bine lucrez ziua, sunt privighetoare, nu bufnita, imi place sa ma imbrac in portocaliu, am un inel cu piatra soarelui la care tin enorm (mi l-a daruit sotul meu!), imi plac trandafirii galbeni si uneori imprastii raze.
Vladimir cu spade si gratificat cu un inel de aur, gravat cu initialele tarului. Aceste distinctii i-au asigurat protectia consulului Rusiei si calitatea de sudit (protejat) rus.
Repetitia, cliseul de cinema in care-si duc cotidianul (romanticul e decor spectral cu petale si lumanari, ca in melodramele Hollywood, ingenuncherea cu oferirea unui inel e cerere in casatorie etc.), alienarea lor in spontaneitate plagiata.
cercei cu surub din argint si cu pietre, , bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru.
Gasiti si bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint.
inel cu chihlimbar baltic, cu citrin. In general, am predilectie pentru inelele cu model vechi, din argint. La standul meu gasiti si ceasuri din gama Atlantic, atat Atlanticul pentru intelectuali, care era subtire, placat cu aur - la 600 RON.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Structura chimica se bazeaza pe un inel piridinic, cu substituentii hidroxil,metil si hidroximetil. Este diferit de piridoxamina prin substituentul de la pozitia "4".
Luna trecuta mi-a cumparat o blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un inel cu diamant!
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna, De cand ma simt tot mai bogat, de tine, Si-mi stau pe tample soarele si luna, Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine M-as jelui in fel de fel de jalbe In care nici n-as spune cum te cheama, Patrate negre si patrate albe Imi covarsesc gradina si mi-e teama Si uite, n-are cine sa ne-ajute, Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale Prin gari descreierate - accidente, Marfare triste, vin in miezul verii, Iar eu sunt pln de gesturi imprudente, Ca sa te-apropii si ca sa te sperii Jur-imprejur privelisti aberante, Copii fragili ducand parintii-n spate, Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albatrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii, In podul palmei, daca iau nisipul, Simt un inel jucandu-se de-a mirii Te-aud in batalii din vreme-n vreme, Ostasii garzii tale ti se-nchina, Iubita mea cu foarte mari probleme, Cu chip slavon si nume de regina Fiorul rece prin spinare-mi trece Cand mi-amintesc cu gene-nlacrimate Ca tu, de la etajul treisprezece, Voiai sa te arunci sa scapi de toate Dar tu-ntelegi, de fapt ca nu se cade Sa-ti pui in cumpana intreaga viata, Ca nu-s in joc abstractele rocade Ci sangele ce fierbe sau ingheata Neputincioasa, trista si frigida Asa ai fost si apareai senina, Dar cel care-a stiut sa te deschida Nu-i fericit, ci imbatat de vina De te lucram sarguincios cu dalta, De te faceam din carnea mea, iubito, Nu deveneai, cum astazi esti, o alta, Pe care la caldura am trezit-o Lasand ambitiile de o parte Ne aruncam in marea nemiloasa Si-mpreunati, ca filele-ntr-o carte, Ne facem din sudoare, sfanta casa Pe urma vin ceilalti sa ne-o distruga Si ochii tai ma cauta intruna Si eu inalt nefericita ruga Purtand pe tample soarele si luna Si te iubesc cu mila si cu groaza, Tot ce-i al tau mi se cuvine mie, Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru vesnicie
Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood si a fost mereu trasa prin inel, avand o silueta de invidiat, insa ea le avertizeaza pereprezentantele sexului frumos sa nu apele la dieta vegetariana.
Vrei sa fii trasa prin inel? Risti sa iti deregelezi ciclul menstrual Sa devii mamica e o adevarata stiinta, iar in ecuatia sarcinii un rol important il joaca greutatea ta si masa de grasime din corp.
Conform credintelor populare, dupa dansul ielelor, in iarba ramane un inel ars. Acest lucru ne atrage atentia asupra unui alt fenomen:
google-analytics.com