Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (7.85 secunde)
de baza este tamplar, ati terminat studiile liceale cu dificultate, frecventand, la seral sau la frecventa redusa, trei licee (unul agricol, unul industrial si altul mixt), fiind exmatriculat si obtinand bacalaureatul la 24 de ani, iar licenta in drept ati obtinut-o la varsta de 35 de ani, absolvind o facultate privata, in forma de invatamant la distanta si cu o medie submediocra (6,30).
Ati predat Aeronautica la Liceul Industrial nr. 1 pana in 1990. Va e dor de catedra? Radu Berceanu: Uneori da.
A reusit sa scoata un esec industrial din starea de dezastru si sa-l aduca in situatia de a exporta 95% din productie.
De asemenea, Guvernele Romaniei si Republicii Populare Chineze au semnat la Palatul Victoria, in prezenta premierilor celor doua state, mai multe memorandumuri de intelegere in domeniile energiei (nucleara, termocentrale, hidrocentrale), sanitar-veterinar, industrial, societatii informationale si al culturii.
Pretul painii la Constanta se mentine in limite rezonabile, dupa ce principalul producator industrial, Dobrogea SA, a majorat pretul cu 4,3%, ca urmare a cresterii tarifelor la utilitati.
O cota importanta a accidentelor de munca survine in activitati de tip industrial. Pe primul loc se situeaza sectorul constructiilor, cu peste 20 de mii de sesizari pe an (14,5% din totalul tuturor accidentelor de munca ale cetatenilor straini).
pentru un „parc agricol si industrial“ si pentru realizarea „zonei europene“ in parcul din zona Sanatoriului Balnear Techirghiol, cu implicarea consulatelor si ambasadelor care au ajutat sau pot ajuta orasul.
Daniel Chitoiu a declarat ca nu se pune problema unor disponibilizari si ca salariatii isi vor primi sumele restante in urmatoarele luni. Potrivit ministrului Economiei, pana acum s-au depus patru oferte pentru cumpararea colosului industrial.
Sa nu ne asteptam la atacuri cibernetice distructive, dar sa ne temem de cyber-spionajul industrial Se vorbeste tot mai mult de atacuri informatice pornite mai ales din China si Rusia si indreptate in special spre America.
Dupa opinia lui Plaksin, multe dintre realizarile recente ale complexului militar-industrial american au fost generate in laboratoare dedicate cercetarii fenomenelor paranormale.
Apa menajera de la populatie nu este considerata suprapoluata industrial si se poate autoepura pe cursul Jiului, unde ajunge in final.
Alimentele procesate industrial contin substante care actioneaza subtil asupra sistemului nervos, imitand efectul drogurilor. Omul care mananca produse concentrate artificial devine dependent:
In acest scop, in Azerbaidjan a fost creata o companie de stat cu un capital de 100 milioane USD, activitatea principala constand in evaluarea potentialului industrial al tarii, a pietei si stabilirea de noi sectoare industriale.
Festivitatea de premiere a elevilor a fost gazduita de Grupul Scolar Industrial "Energetic" din Craiova. Potrivit inspectorului de specialitate, Otilia Ghita, ocupantii locurilor I, II si III, dar si cei care au obtinut mentiuni la faza judeteana a concursurilor scolare:
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
a infiintat un cerc pentru constructia aeromodelelor reduse zburatoare, pe langa Gimnaziul industrial de baieti Calarasi; a trimis un elev bursier pentru a urma cursurile scoli de pilotaj A.R.P.A., spre a fi brevetat ca pilot de turism aerian, etc.
Oamenii vor sa incerce produse diversificate, mai multe arome si re¬tete, nu doar ciocolata realizata industrial, declarau, recent, reprezentantii unui jucator din piata.
In aceasta firma fusesera angajate mai multe personalitati cu legaturi solide in complexul industrial-militar american.
Localul fostului Liceu industrial de fete, inaugurat in anul 1941 si unde astazi functioneaza Inspectoratul scolar judetean. Pot spune, fara sa gresesc, ca in cei peste 55 de ani de cand vietuiesc in Calarasi, orasul s-a schimbat pe nesimtite.
Am propus sa vizitam si un parc industrial, si incubatoare de afaceri. Rolul acestui protocol este acela de a ne folosi de experienta Portugaliei pentru a invata sa implementam proiecte si sa incercam sa identificam greselile lor pentru a le evita", a precizat Cristea.
google-analytics.com