Cautare

68 de rezultate pentru "igena" (6.37 secunde)
www.lumeareala.ro informeaza: Acum 3 ani (in iulie 2008) am inceput o colaborare cu Diperia - un portal de terapii complementare.
www.oxigenare-celulara.ro informeaza: Conform uneia dintre nenumaratele teorii asupra cancerului, ce apartine biochimistului german Otto Warburg (laureat al Premiului Nobel in 1931 pentru descoperirea acesteia), deficienta de oxigen si fermentatia la nivel celular sunt trasaturi proprii cancerului.
Jurnalul National: Tigarile electronice, risc mare de cancer (Autoare: Magda Marincovici) Tigara electronica ar putea fi mai periculoasa de 5 pana la 15 ori fata de tigara traditionala in privinta riscului de cancer.
Ai foarte multe pe cap si simti ca nu mai poti face fata? Acasa, dar si la munca, taskurile se aduna de la o zi la alta si ai impresia ca vei ceda in orice clipa?
KFETELE.RO: BENEFICII ALE MASAJELOR DE RELAXARE, FACIAL SI CORPORAL! UITE DE CE TREBUIE SA LE INCERCI!
Mariustuca.ro / Regimul anti-cancer: Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate ne protejeaza de cancer, dar nu-l pot elimina definitiv (Autoare:
Mariustuca.ro / Miracol: Un adolescent a fost salvat dupa ce a stat sub apa peste 40 de minute (Autoare: Magda Marincovici) - Mi-e sete, as vrea sa beau!
Mariustuca.ro / De la un gratar cancerigen la unul sanatos! (Autoare: Magda Marincovici) Gratarul este cel mai rapid mod de preparare a carnii, dar, din pacate, si cel mai nociv.
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. Denumirea de congenital se refera la faptul ca problemele cardiace apar inainte de nastere sau la nastere.
Recent, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis;
sfatulmamicilor.ro informeaza: Sarcina ajuta organismul sa se pregateasca pentru momentul magic. Vitaminele si mineralele te ajuta si in timpul sarcinii;
Sanatosi.com: Cele mai nocive produse alimentare. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat! Rafturile magazinelor abunda in dulciuri si bunatati ambalate in pachete care mai de care mai colorate.
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul. Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem;
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati:
Universul are ca fundament o lege morala: LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: Dr. Constantin Dulcan:
Revista TEO informeaza: Cum scapi de tartru cu 3 alimente banale. Dentistii ti-au ascuns mereu asta! Cum scapi de tartru fara sa mergi la medicul dentist?
Piciorul diabetic, ulcerul varicos si escarele sunt cele mai frecvente tipuri de rani cronice, afectand peste un milion de romani.
Clar, sarbatorile de Craciun sunt despre traditii. Despre mancaruri traditionale, chiar cu pretul unei indigestii neplacute. Cum ar fi insa daca am incerca sa temperam sau macar sa alternam sarmalele cu retete delicioase dar sanatoase, concepute cu produse de cea mai buna calitate?
Miscarea de Rezistenta informeaza: Vitamina C distruge cancerul, fara a afecta celulele sanatoase (Autoare: Magda Marincovici) Vitamina C ar putea fi o arma eficienta in lupta contra cancerului, fara a pune in pericol celulele sanatoase.
gerica1010.wordpress.com informeaza: Ce consumi pe timp de iarna grea? Mananca alimentele perisabile mai intai. Alcoolul nu te incalzeste in realitate, ci scade temperatura corpului, deoarece previne reactia naturala a organismului la frig:
google-analytics.com