Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.21 secunde)
Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Simona Halep s-au calificat, ieri, in optimile de finala ale turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari. ... Simona Halep a trecut de cehoaica Iveta Benesova (48 WTA), scor 6-4, 6-4.
Victorie de senzatie pentru Simona Halep in finala de la New Haven! ... Simona Halep si-a adjudecat astfel al patrulea titlu din cariera, primul din categoria Premier, dupa ce a triumfat in 2013 la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch si Budapesta.
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
SIMONA HALEP ESTE IN FINALA TURNEULUI ROLAND GARROS. ... Simona Halep o va intalni in finala - SAMBATA, 7 IUNIE 2014 - pe rusoaica Maria Sharapova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7.
Simona Halep nu s-a mai aflat in afara podiumului din 16 februarie 2015, cand stat o saptamana pe locul 4, revenind in data de 23 februarie pe poziyia a treia.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a anunttat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni.
Simona Halep (2 WTA) a fost nevoita sa joace, in premiera, la Washington, un turneu mic, care se incadreaza in categoria International, fiindca organizatorii unei alte competitii n-au vrut sa o primeasca pe tabloul principal. ... Drept urmare, Halep a cerut o invitatie la Washington, acolo unde a fost acceptata.
Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in turul secund la Australian Open, la capatul unei partide cu emotii. ... In turul secund, Halep o va intalni pe Eugenie Bouchard, care a trecut in minimum de seturi, scor 6-3, 7-6, de Dodin.
Simona Halep a castigat, pentru a doua oara in cariera (prima oara in 2015) turneul de la Dubai, dupa o finala cu Elena Rybakina. ... Finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina a durat 2 ore si 28 de minute.
Darren Cahill are o jucatoare acum si nu se pune problema sa colaboram" , a declarat Simona Halep.
Simona Halep a trecut de Zarina Dias, 6-1, 6-4, si s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open. Halep a invins-o usor pe jucatoarea din Kazakhstan, reusind totodata cea mai buna performanta a ei la Australian Open.
Ilie Nastase despre Halep: Am incredere ca poate castiga Australian Open Ilie Nastase a declarat ca are incredere in jucatoarea Simona Halep ca daca se va mentine in forma poate castiga Australian Open.
Simona Halep, calificare in turul 3 dupa 7-6, 6-2 cu Zarina Diyas! Cu cine se bate pentru optimi la Roland Garros Simona Halep, imediat dupa meci:
Suma pe care noul sponsor al Simonei Halep o plateste liderului din tenis.
Dupa cum comenta zilele trecute lumea prin Primaria orasului Murfatlar, prietenul in cauza este nimeni altul decat consilierul PSD Stere Halep.
"Daca George Cojocaru ar vrea sa treaca de la PD-L la PSD", a spus, la un pahar de bere si un mic, consilierul local PSD din Murfatlar, Stere Halep.
Jucatoarele romane de tenis Sorana Carstea si Simona Halep au avut evolutii peste asteptari in turul inaugural al turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari.
Pe tabloul feminin desimpluvor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep. ... La ora transmiterii acestei stiri evolueaza Simona Halep.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Simona Halep va debuta cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, caracterizat de sportivitate, flexibilitate si performanta de varf.
google-analytics.com