Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (2.89 secunde)
Aman Ralhan, cel care reprezinta Sadhana Boutique in Romania, detine un magazin cu haine si obiecte indiene in Bucuresti, vizavi de magazinul Cocor.
In cadrul TIBCO 2018, la Romexpo, gasiti si standul celor de la Semre Trim srl Timisoara - confectii piele si marochinarie, producator manusi piele si marochinarie. ... La stand, iubitorii de piele pot achizitiona:
Creatiile din piele de vitel ale lui Dorian Emil Petrescu sunt foarte indragite si cautate la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de organizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
Gheorghe Ialomitianu, Ion Ariton, Valerian Vreme, Ioan Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara sunt cei sase noi ministri ai Guvernului Boc, desemnati dupa sedinta de Colegiu Director al PDL.
Deputatii au adoptat marti in plen un proiect de lege apartinand PSD si PNL, care stabileste reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza, dar si un proiect de lege care prevede neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, in favoarea legilor votand inclusiv ministrii Ioan Botis, Elena Udrea, Valerian Vreme, Laszlo Borbely si Gabriel Oprea.
Ministrul muncii, Ioan Botis, a sustinut ca atata timp cat Legislativul s-a pronuntat asupra neimpozitarii pensiilor mai mici de 2.000 de lei, Executivul trebuie sa aplice, recunoscand ca a votat si el reducerea TVA la 5 % pentru alimentele de baza.
Ministrul Muncii, Ioan Botis, le-a spus membrilor comisiei ca nu va participa la discutarea niciunui amendament care nu modifica articolul 53 alineatul 1.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Ca sa intelegem cum apare acneea trebuie sa ne reamintim cateva lucruri despre piele, aflate mai recent sau mai demult si din manualul de anatomie sau de la vreo emisiune TV.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
"Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe. In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Acolo unde cheagul fusese de mult facut, dintr-un singur magazinas cu traditie, s-a ajuns la o intreaga strada "second", mustind de haine, lenjerie, prosoape, incaltaminte si nenumarate alte astfel de articole utile in casa omului.
acela de a aduce simbolurile din traditionalul romanesc si de a le reinvia pe haine moderne, in tendinte, exact asa cum raul reprezinta trecutul si prezentul simultan, a spus povestea brandului Maressia fashion designerul Alina Marica.
In Romania nu reuseam sa imi gasesc haine potrivite, insa la Paris am gasit ce imi doream. Asa a incoltit o idee de a face haine cu forme. ... Norocul lor este ca le putem face haine pe masura respectiva.
Pantof-sanda din piele intoarsa si piele sidef bleumarin, toc imbracat - 7/9 cm, interior piele, nr. ... Pantof-sanda bleumarin piele intoarsa sunt minunati pentru tinute office, casual, dar mai ales pentru tinute smart casual ori de cocktail.
camasi din bumbac, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari (din piele, din alpaca si din seminte) - intre 5 - 20 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase, pandante, cercei din seminte huayruro - la 20 RON, bratari crosetate de noroc - la 10 RON.
articole din piele, costume populare si curele cu margele.
Firma Canigi, renumita pentru atelierul sau de marochinarie, a avut ideea inedita, in urma cu cativa ani, de a face portofele din piele pentru Politia Romana. Mai precis, este vorba despre portofele superbe din piele facute special pentru legitimatiile celor care lucreaza in Politia Romana.
google-analytics.com