Cautare

703 de rezultate pentru "gorj" (4.10 secunde)
675 de ortaci angajati ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) si ai Complexului Energetic (CE) Rovinari din judetul Gorj vor fi disponibilizati incepand cu 1 iulie.
675 de ortaci angajati ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) si ai Complexului Energetic (CE) Rovinari din judetul Gorj vor fi disponibilizati incepand cu 1 iulie.
Noua noi baze salvamont vor fi construite pana in anul 2011 in judetul Gorj. ... Judetul Gorj are in prezent doar doua baze de acest gen, la Ranca si la Targu Jiu.
Potrivit reprezentantilor Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Gorj, anul trecut spre astfel de entitati a ajuns suma de doua milioane de lei. "Cei mai multi au optat pentru locasurile de cult din Gorj, si nu numai.
"Este cel mai mare proiect pe care Aparegio Gorj il are in judet in cadrul programului mai amplu de extindere si de modernizare a retelelor de apa din mai multe orase din Gorj.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Lucrarile la gradinitele si cresele din Dolj si Gorj care se vor construi prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii vor incepe cel mai probabil anul viitor.
Angajatii Directiei Silvice Gorj vor incepe de saptamana viitoare recoltarea plantelor medicinale. Gheorghe Novac, seful Directiei Silvice Gorj, padurarii au sarcinam sa stranga flori de soc, podbalul, florile de tei, coada soricelului si mugurii de pin.
In Gorj, economiile populatiei au crescut intr-o luna cu trei milioane de lei, ajungand la 718 milioane de lei.
Distrigaz Sud Retele aduce urmatoarele precizari privind sistarea temporara a alimentarii cu gaze naturale in localitatile Rovinari si Vart din judetul Gorj.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Ramanem in zona montana a judetului Gorj pentru a vedea si ce s-a facut bine si util cu bani europeni. Serviciul Salvamont din Gorj este unul dintre marii beneficiari de fonduri europene.
Un barbat din judetul Gorj este cercetat de politisti dupa ce a fost depistat in Targu Jiu conducand o masina furata.
Din probatoriul administrat de politistii de investigare a fraudelor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, s-a stabilit ca T.G.D., de 24 de ani, si T.V., de 43 de ani, administratori la doua societati comerciale din Prigoria, in perioada 2007-2010 au facut angajari fictive cu scopul de a obtine ilegal subventii.
Scene de un sadism iesit din comun in judetul Gorj, unde o femeie a fost ucisa de concubin in chinuri groaznice. ... Incidentul desprins parca dintr-un film de groaza a avut loc in Motru, judetul Gorj.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Ionel Mantog, presedintele PD Gorj, a depus o cerere la CNSAS pentru a-si consulta dosarul si pentru a afla daca a fost turnat.
Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, este asteptat maine sa efectueze o vizita in Gorj, la Parcul Industrial din Bumbesti Jiu. ... Potrivit prefectului de Gorj, Stefan-Marian Popescu-Bejat, ministrul este asteptat sa inspecteze si amplasamentele unde vor fi construite casele sinistratilor, respectiv Targu Carbunesti.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
In Gorj, majoritatea nu au, in Caras-Severin, terenul aferent este zero, si v-as propune sa gandim si sa gasim o solutie, ca aceste circumscriptii sa aiba si teren aferent.
google-analytics.com