Cautare

32 de rezultate pentru "glezne" (3.65 secunde)
Daca prin drumetiile voastre montane va intalneati cu ursul, fie el si pui, va pisati pana la glezne si va aparati copilul cu propriul vostru trup.
cel mai frecvent apare pe picioare, glezne, spate, parti ale gatului, incheieturi, antebrate si organe genitale. 4. Mancarimea constanta cauzeaza anxietate la unii pacienti.
Uneori glezne mai putin stabile, o conditie existenta de la nastere, sau leziuni anterioare la nivelul gleznei si piciorului pot reduce stabilitatea articulatiei, favorizand aparitia entorselor.
Cu un ranjet larg o intreaba pe femeia jandarm daca nu vrea sa o ia el in brate, desi pe aceasta nu o pastea niciun pericol, apa ajungandu-i doar pana la glezne.
O alta rasa, mai rar raportata dar totusi destul de raspandita, sunt nordicii sau blonzii, cu infatisare perfect umana dar inalti de 2,10 - 2,30 metri, cu plete lungi, adesea albe, ochi albastri, verzi sau caprui, imbracati de obicei in robe albe pana la glezne.
Pe glezne avea urme de cuie si rugina, Parca purtase lanturi cindva. Oftind si-a intins truditele oase, Pe rogojina mea cu libarci.
Pe glezne avea urme de cuie si rugina, Parca purtase lanturi cindva. Oftind si-a intins truditele oase, Pe rogojina mea cu libarci.
Tacerea este una dintre coordonatele principale care caracterizeaza Romania. Ne-am obisnuit sa fim cu ciocu’ mic in mai toate situatiile de criza cu care ne-am confruntat.
Chiar daca, prin absurd, procesul se va petrece, el nu va fi altceva decit un simplu joc de glezne al puterii, folosit ca exercitiu de imagine, de pe urma caruia nu urmeaza absolut nimic bun.
Ce sa mai spunem despre "marmelada" prin care suntem siliti sa trecem pentru a treversa strazile principale, un amestec de zapada topita si mizerie, care ne ajunge, adeseori, pana mai sus de glezne.
Concurentii si-au terminat jocul de glezne. In bloc-starturile competitiei electorale iau pozitie candidatii pentru alegerile parlamentare. Trei partide sunt favorite pentru constituirea guvernului de dupa:
"Soptitoru’ de Pacate" al carui realizator a fost Doru Octavian Dumitru, s-a bucurat si de aportul Trupei de Acrobatie D.O.D., "Glezne de rama" (care s-a bucurat de succes pe Litoralul Marii Negre, spectacolul "One Man Show" (in care a aparut doar el, surprinzand din nou publicul care la sfarsitul show-ului pleca cu starea de bine si de bucurie pe care comicul a obisnuit publicul).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com