Cautare

504 de rezultate pentru "gabriela" (3.32 secunde)
Senatoarea de Ilfov Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ambitiile lui Traian Basescu pun in pericol relatia Romaniei cu FMI", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Avocatul Poporului semnaleaza nelegalitatea suspendarii pensiei in caz de cumul cu salariul", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea PSD de Ilfov Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Nu-l obligati pe Presedinte, prin Constitutie, sa faca politica partizana!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Sa lasam autoritatilor locale responsabilitatea dimensionarii corecte a efectivelor Politiei Locale", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul social-democrat s-a folosit de prilej pentru a dezaproba si atacul la adresa colegei Gabriela Vranceanu Firea, aratand ca presedintele reclama "o problema personala, de familie" - ancheta asupra achizitiei terenului de la Nana de catre Ioana Basescu - "de la tribuna Administratiei Prezidentiale", "jignind" si "amenintand".
Unii spun ca a folosit impotriva colegei noastre, senatorul Gabriela Firea, un procedeu specific mafiotilor, securistilor si teroristilor, eu spun ca Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, asa cum am mai spus si in alte dati, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina OM.
Senatoarea GABRIELA CRETU a sustinut o declaratie politica intitulata " Europenele si viitorul", pe care o puteti citi in continuare. Alegerile europene au trecut, consecintele lor au ramas.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Sa ajutam Republica Moldova sa nu repete greselile noastre!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR. Sursa: Comunicat de presa
Senatoarea Gabriela Firea:
Votul de duminica demonstreaza ca romanii s-au saturat de modelul lui Traian Basescu de a face politica, spune senatoarea Gabriela Firea intr-un comunicat de presa.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Nu putem vorbi despre incredere si unitate cu drapele de doliu arborate de 1 Decembrie!Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Fumatul trebuie interzis complet in institutiile publice, pentru sanatatea noastra, a tuturor!
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Codul fiscal da frisoane premierilor din umbra! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Programul noului PNL, insailat de vechiul PDL. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Demagogia PNL afecteaza Romania pe plan extern. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela FIREA a sustinut o declaratie politica intitulata: Guvernul nu este nici al meu, nici al tau, ci al romanilor!.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Liberalii, striviti intre adevarul istoric si propria lor ipocrizie. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Legea trebuie sa se aplice tuturor, inclusiv presedintelui si liberalilor!. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia nationala de aparare a institutiilor sau a cetatenilor? Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com