Cautare

568 de rezultate pentru "gabriela marga garga" (2.51 secunde)
Ministrul de Externe, Andrei Marga, a recomandat expulzarea ambasadorului Siriei la Bucuresti si rechemarea corpului diplomatic roman de la Damasc.
Daca va merge si premierul Ponta, are dreptul sa faca acest lucru, sunt convins ca presedintele va incerca sa-si dovedeasca superioritatea institutionala, pe care o are in interpretarea propriei sale persoane asupra Constitutiei si sa vorbeasca cu el sau chiar sa aiba anumite gesturi care sa dovedeasca acest lucru, asa cum s-a comportat la Washington, cand ministrul de Externe, Andrei Marga, vorbea audientei.
In delegatie sunt Victor Ponta, Andrei Marga si Leonard Orban. Pe lista ministerului nu se afla Traian Basescu. Presedintia a trimis ieri, la Ministerul de Externe, o alta lista.
Potrivit ministrului de Externe Andrei Marga, hotararea ar putea fi luata chiar luni, in sedinta CSAT. Ponta se arata interesat de o discutie cu Traian Basescu pe aceasta tema in cadrul reuniunii de luni.
El a sustinut ca a fost impiedicat sa mearga la Consiliul European de catre ministrul de Externe, Andrei Marga, si premierul Victor Ponta.
Procurorii lui Kovesi si Morar vor continua hartuirea ministrilor din actualul cabinet. Andrei Marga si Victor Ponta sunt cercetati in dosarul "Bruxelles".
Cunoscandu-l pe Andrei Marga cat e de oportunist, isi vor bate joc de el. Pentru imaginea lui, prefer sa piarda si sa intre in istorie", a spus Cristoiu.
Ministrul de Externe, Andrei Marga, i-ar fi putut fi un important secondant in aceasta batalie, la fel si cel al Justitiei, Titus Corlatean.
Sunt, in opinia mea, toti oameni care si-au purtat mandatul si demnitatea de ministru cu pricepere si cu onestitate si as vrea, in chip special, sa-i multumesc domnului profesor Marga, care intr-o situatie extrem de dificila, a facut cu devotament ceea ce se putea face, cu devotament fata de aceasta tara, cu devotament fata de Guvernul al carui membru a fost.
De unde au actionat si actioneaza si astazi, cei care nu au fost inca rechemati de Marga, in favoarea sa.
Poate e cazul sa le reamintesc cum a ajuns Marga informator al Securitatii, in timp record! Sa nu confundam respectul datorat Regelui Mihai cu reinstaurarea monarhiei, ca sistem politic si constitutional.
Nu c-ar conta prea mult, dar s-au scutit de penibilul de a ramane cu mana si un zambet tamp suspendate, cum a patit ministrul de externe de jenanta amintire Andrei Marga.
Romulus Marga, directorul general al Agora Media, a declarat: "Am inceput aceasta serie de conferinte in anul 2005, la Bacau, iar anul acesta vom organiza forumul Solepad intr-un numar de 12 locatii.
"De aceea, ceea ce am propus initial ramane valabil, o prima dezbatere pe teme economice la Bucuresti, la ASE, o a doua dezbatere pe teme de politica externa si securitate nationala la Cluj, la Universitatea Babes-Bolyai, domnul rector Marga deja si-a exprimat deschiderea pentru a gazdui o astfel de dezbatere, si o a treia pe teme sociale, de educatie, la Universitatea Al.
In cinematografie a debutat in 1953, in "Nepotii gornistului", in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe platoul de filmare pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei.
Styling- Madena Pasare, Hairstylisti - Georgiana Semen si Cristi Pascu, Make-up - Marga Ianas, Rochia - Cristina Savulescu si Credit Foto - Ioana Chirita.
Marga Nita). Anul trecut, Ruxandra Sireteanu a facut parte din distributia piesei "Hedda Gabler" de Henrik Ibsen, in regia lui Dominic Dembinski, in spectacolul Casei de Productie TVR.
Radu Berceanu, Andrei Marga, Sorin Frunzaverde. Nici unul dintre ei n-a fost cooptat. S-au preferat persoane cu o biografie profesionala imaculata, neinceputa, neprihanita de exercitiul guvernarii, astfel incat viitorului Executiv sa nu i se poata aplica din start stigmatul nefastului algoritm al CDR.
La fel, modul in care a radiat de pe liste candidati care, de-a lungul timpului, l-au intepat putin, cum ar fi profesorul Andrei Marga, refuzat pentru postul de ministru al Educatiei fiindca in 2000 si-a permis sa spuna despre Basescu lucruri necuviincioase.
Nu este vorba despre învăţăceii domnului Trandafir, ci despre cei ai domnului Miclea, ai doamnei Andronescu sau ai domnilor Athanasiu ori Marga.
google-analytics.com