Cautare

504 de rezultate pentru "gabriela curici2121121121212 1" (3.15 secunde)
Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face? ... Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: ... Daca acum ai avea 5 ani ce ai face de 1 iunie?
Pentru noua entitate a fost anuntat si un comitet director, format din Gabriela Firea, Marius Tuca si Serban Barbato.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Acordul cu FMI - "ancora" si credibilitate', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Previziunile apocaliptice nu s-au adeverit: ... Din contra, inflatia anuala in mai 2014 raportat la mai 2013 a scazut pana la 0,94%, adica sub 1%, ceea ce reprezinta un minim istoric!
De la Otopeni, campioanele mondiale au plecat la Ministerul Tineretului sI Sportului, acolo unde au fost premiate de catre ministrul Gabriela Szabo. ... In continuare, Gabriela Szabo a aratat:
MASCULIN 1.500 m liber 1. ... Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Sergiu Denis Deznan (CS Olimpia Bucuresti) 00:24,96 200 m bras 1.
Elisabeta Lipa, Gabriela Szabo, Andreea Raducan si Ivan Patzaichin. ... Gabriela Szabo-atleta olimpica desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni seara, ca National Arena va fi inchisa pentru toate evenimentele sportive pe perioada cat va fi refacut gazonul.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani).
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, am aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. ... Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, invitatii au aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. ... Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. ... Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela.
Primarul general Gabriela Firea a replicat ca proiectul a fost initiat in urma rugamintii Asociatia Presei Romane, in contextul in care in toate capitalele europene jurnalistii au acces la spectacolele oferite de institutii din subordinea primariei.
Uite cum arata dupa consolidare Primarul General, Gabriela Firea, a inaugurat luni, 28 noiembrie, Arcul de Triumf, monument care a fost consolidat, restaurat si conservat de Municipalitate prin cofinantare europeana.
Monumentul dedicat lui Rainier al III-lea, inaugurat in Parcul Circului Monumentul dedicat lui Rainier al III-lea, cuprinzand o statuie a principelui, dar si un ansamblu cu personaje din lumea circului, a fost inaugurat, miercuri, in prezenta primarului general, Gabriela Firea, si a printesei Stephanie de Monaco.
dr Ioana Daramus Analiza in profunzime date Florentina Furtunescu Roxana Nemes Validare spirometrii Daniela Boldeanu Gabriela Jimborean Mimi Florea Nitu Roxana Nemes Realizarea spirometriilor a fost posibila la nivel national datorita implicarii unui numar mare de medici din toate judetele tarii:
Gabriela Firea:
Gabriela Firea vrea o lege de includere a unor spatii pentru after school in proiectele viitoarelor biserici Senatoarea PSD Gabriela Firea declara ca va sustine o propunere legislativa pentru includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after school si scoala de duminica, initiativa urmand sa prevada si construirea unor astfel de spatii in apropierea bisericilor existente.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: "Pensie sau salariu?
google-analytics.com