Cautare

428 de rezultate pentru "fete" (2.63 secunde)
A facut-o în asa fel încât sa fie într-o clasa alcatuita în majoritate din fete. La vârsta de 17 ani, Bill împreuna cu Allen au pus bazele Traf-O-Data, un sistem de contorizare pe baza unui procesor Intel.
Astfel, primul a fost pentru operatia unui copil, in Germania, copil care provine dintr-o familie defavorizata, al doliea unei fete care a intrat cu nota maxima la Conservator, la pian in Italia, iar mama ei sufera de un handicap si nu o putea intretine, iar al treilea unor frati care invata bine, orfani de parinti, crescuti de o matusa si ea bolnava de cancer.
Fete superbe cu o personalitate unica si un stil ce nu trece neobservat. Fiecare look are muza sa: flori si imprimeuri vichy, accesorii nude look, culori saturate si straluciri metalice pentru swimsuit, kaftan si pareo usoare.
Ce sa fie: doua fete si trei baieti? GC: Aoleo, nu vreau sa ... Imi place sa fie surpriza. Orice combinatie. (Sursa : Prokid)
Etalandu-si muschii in tricouri inflorate, inconjurat de fete vesele, Gore si-a putut prezenta conceptia despre viata, mai exact despre moarte, omor, femei, razboi si pace.
In articol ni se mai spune ca PSD urma sa introduca in stadion sub supravegherea lui Claudiu Craciun (protestatarul aripii moderate si a activistilor de mediu din Piata Universitatii - n.a.) bannere "infasurate pe corpul" a "zeci de fete" mizand pe faptul ca in cazul doamnelor si domnisoarelor controlul corporal este mai lejer.
Un populism mai gretos si mai mult dispret fata de oameni, mai rar! Dar e bine! Dreapta, in toata splendoarea ei morala! Hai, succesuri, baieti si fete!
S-au aglomerat culoarele si ecranele de fete sirete, inexpresive, de limbi incurcate in acordul predicatului cu subiectul si al subiectului cu ei insisi.
Cu misiunea de a avea o oferta excelenta pentru fiecare, magazinele JYSK ofera tot ce este necesar pentru casa, de la saltele, plapumi, mobila sau lenjerii de pat, pana la fete de masa sau servetele.
Modelele â€" fete si baieti â€" locuiesc in aceeasi casa, sunt nevoiti sa faca fata provocarilor si dificultatilor traiului in comun alaturi de competitorii lor.
Astfel, indiferent ca vorbim despre vedete de televiziune, sportivi, actori sau cantareti renumiti, cu totii vor fi provocati de cele doua fete sa faca dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescent lor, despre parcursul lor profesional, pasiuni si planurile la zi.
In cele din urma am lasat textul asa cum l-a scris bloggerul, indignat de moartea unei fete de 30 de ani din cauza unui sofer criminal.
In aceasta perioada precompetitionala vom incerca aducerea, pe langa lotul valoros pe care il avem, a doua fete al caror nume nu il spun deocamdata.
S-au inscris multe cosuri de trei puncte si de aceea a rezultat un scor total neobisnuit pentru un meci de fete.
Chiar daca de fiecare data a stat perioade scurte la echipa, fie la baieti, fie la fete, a avut rezultate satisfacatoare.
Ceilalti spadasini de la CS Universitatea care au concurat in Italia, Alice Tudor, Dorian Parvan si Daniel Nica, s-au oprit pe tabloul de 32. Competitia a reunit 120 de baieti si 61 de fete din sapte tari.
Spadasinii din Banie au oprit acasa trei titluri nationale.
Antrenoarea spune ca munca cu aceste fete a inceput in urma cu doi ani, cand au venit in clasa a cincea cu profilul volei.
Fiecare dintre fete vrea sa fie "cea mai cea", iar de aici si pana la realizarea unui top n-a mai fost decat un pas.
Trebuie mentionat ca antrenorul Liviu Manea nu se mai poate baza pe doua jucatoare importante, americancele Brandie Hoskins si Elsara Greer, care au plecat deja acasa, si, in plus, are si alte fete cu probleme medicale in lot.
google-analytics.com