Cautare

61989 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (5.47 secunde)
Astazi sindicatele organizeaza proteste pe aeroporturile din Paris. Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA.
Un grup de hackeri rusi a atacat site-ul Adunarii Nationale din Franta. NoName a revendicat atacul ca o riposta fata de sustinerea Ucrainei. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Conducerea PNL a decis, in sedinta Biroului Politic Central care s-a reunit la inceputul acestei saptamani, sa o propuna pe Dida Dragan membru in Consiliul de Administratie al TVR.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Macron are cel mai prost scor in sondaje de la criza vestelor galbene. Marcela Feraru, editor Aleph News, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Summitul Comunitatii Politice Europene s-a desfasurat la Chisinau Klaus Iohannis si Volodmir Zelenski au semnat un comunicat comun Marcela Feraru, jurnalist corespondent in Franta
Maria Sallai a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR cu prilejul Floriilor. ... "Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului. Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 11 februarie 2011.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Partidul Conservator (PC), condus de Dan Voiculescu (foto), e intarit prin racolarea valurilor de demisionari din randul PRM si PSD.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii. Funar a declarat ieri ca in organizatia judeteana vor avea loc alegeri in termen de doua-trei luni.
google-analytics.com