Cautare

632 de rezultate pentru "facturi bebechi sergiu" (4.15 secunde)
Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Ștefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Constantin Tomescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Țara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman) si independentul Viorel Ștefan Florescu.
De la PSD iarasi, cu siguranta, nu va mai candida titularul din colegiul 1, Sergiu Nicolaescu. Sectorul 2 nu are inca o nominalizare de la PNL, in schimb s-ar putea ca locul rezervat pentru UNPR sa fie ocupat de Anghel Iordanescu, daca nu va candida in Ilfov.
Varujan Vosganian, Sergiu Andon si Mugur Ciuvica au comentat, marți seara, la Antena 3, pe marginea acestui subiect.
Lucrarile au fost conduse de domnul Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, iar domnul senator Sergiu Nicolaescu a prezentat raportul Comisiilor de politica externa si al Comisiilor pentru aparare din cele doua Camere.
Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Calin Tariceanu, Antonie Iorgovan, Ion Predescu, Dan Mircea Popescu, Alexandru Barladeanu, Dan Martian, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Corneliu Coposu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, Gabriel Tepelea, Ilie Verdet, dar si alaturi de functionari anonimi si de mare valoare ai Senatului care duc de cele mai multe ori greul muncii.
Sergiu Oprescu, presedintele Comitetului BVB, a apreciat ieri ca “publicarea informatiilor de baza de care publicul investitor din Romania are nevoie pentru a se familiariza cu jocul bursier va constitui si in viitor o preocupare constanta a conducerii BVB“.
La Muzeul de Arta Vizuala conducerea Consiliului de Administratie este asigurata de Dan Basarab Nanu, membri in CA fiind Georgeta Croitoru, Sava David (managerul unei societati comerciale de profil), Radu Macovei, Sergiu Tofan (profesor universitar si membru PNL), Cristian Calinov (membru PNL) si reprezentantul umanistilor, Aurel Manole.
Fuziunea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu Rasdaq ar putea fi finalizata in acest an sau cel mai tarziu la inceputul anului viitor, in functie de termenul in care vor fi obtinute aprobarile din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) si a Registrului Comertului, a declarat presedintele Comitetului Bursei, Sergiu Oprescu, citat de Mediafax.
Estimam ca sunt extrem de putini cei care nu au depus documentatia de inscriere pentru ca nu au vrut", a declarat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.
Potrivit presedintelui Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon, importanta acestei reglementari consta in faptul ca se deschide piata imobiliara si se da liber instrainarilor imobilelor in cauza.
In acest an, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a primit fonduri in valoare de circa 20 de miliarde de lei, urmand ca in etapa a doua sa plateasca producatorilor doljeni o transa egala, conform celor precizate de directorul institutiei, Sergiu Dragancea.
Adica "salariul mediu a crescut din 2003 de la 130 la 210 euro, in timp ce pretul apartamentelor s-a majorat de la 400 la 1.000 de euro pe metru patrat", a declarat Sergiu Oprescu, vicepresedintele Alpha Bank, citat de Mediafax.
Imprumutul de 80.000 RON necesita o rata lunara de 755 RON Situatia a fost sesizata, potrivit site-ului www.business.ro, si de vicepresedintele Alpha Bank, Sergiu Oprescu, care a declarat saptamana trecuta ca "venitul lunar necesar pentru a lua un credit pentru un apartament de 50 de metri patrati a crescut de la 4,8 (in 2003) salarii medii pe economie, la peste sase salarii", facand referire, evident, la preturile practicate in Bucuresti.
Mai avem in lucru inca 12 localitati", a spus Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj, institutia abilitata sa realizeze identificarile. Acesta spune ca motivul pentru care s-a intarziat identificarea parcelelor agricole din judet este acela ca nu s-au primit inca toate hartile (ortofotoplanuri).
La randul sau, directorul APIA Dolj, Sergiu Dragancea, a spus ca asteapta o decizie la nivel central in aceasta disputa.
Acest lucru o sa ne afecteze pentru ca e greu sa faci agricultura performanta pe suprafete mici", a spus Sergiu Dragancea, directorul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Dolj.
Dupa ce vom distribui acesti bani, vom verifica daca au fost sau nu folositi unde trebuie", a declarat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.
Marian Filimon a refuzat sa faca publice numele celor care vor primi statuia din mahon si marmura executata de sculptorul Sergiu Dumitrescu.
„Fermierii care depun solicitarile în perioada 1-25 iunie vor primi însa penalizari de 1% pe zi din suma solicitata“, a explicat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.
„Îl dau în judecata!“Cel acuzat ca primeste mita, Sergiu Dragancea, directorul APIA, a spus ca declaratiile lui Barbu sunt o razbunare pentru faptul ca i s-a respins dosarul la un concurs de angajare în primavara anului trecut.
google-analytics.com