Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (3.07 secunde)
Astfel, in perioada 24-28 iunie, hotelul TEN Union din Eforie Nord va fi gazda unui eveniment care reuneste 24 de tineri pedelisti din toata tara. ... Marile atractii ale scolii PDL de la Eforie vor fi insa cele doua Elene:
Dupa investitii in valoare de circa 6,5 milioane de euro, compania hoteliera THR Marea Neagra a inaugurat, la sfarsitul saptamanii, Complexul Cleopatra din Saturn, mai precis a fost vorba despre o relansare a unitatii, in conditiile in care hotelul a fost recalificat de la trei la patru stele.
Societatea Utilserv SRL a fost infiintata in urma cu cativa ani de Consiliul Local Eforie, asociatul unic al acestei intreprinderi fiind, de altfel, Consiliul Local Eforie.
Partidul Democrat se pregateste ca la sfarsitul acestei saptamani sa-si inaugureze sediul de la Eforie, a anuntat, de data recenta, presedintele PD Constantanta, Stelian Dutu.
Organizatia locala a PRM din Eforie si-a definitivat lista de candidati pentru Consiliul Local, pe care o va trimite spre avizare Biroului Executiv Judetean Constanta al acestei formatiuni politice. Aceasta va fi una preponderent feminina, a preciziat presedintele filialei din Eforie, Ionel Crivat.
In orasul Eforie, buna colaborare dintre PSD si PD-L are cateva limite: ... Desi vremurile in care pedelistii boicotau sistematic aprobarea, in Consiliul Local Eforie, a proiectelor initiate de primarul Ovidiu Brailoiu par a fi apuse, exista anumite lucruri peste care nu se poate trece nici acum cu vederea.
Ba chiar s-ar putea spune ca, daca la Mangalia nu ar mai avea loc din cauza actualului primar, Claudiu Tusac, nu-i nici o problema, Iorgus a avut grija sa-si mute "pravaliile" si in alte localitati, ca de exemplu Eforie.
Si asta spre stupoarea turistei, care se afla la hotelul "Lira" din Eforie din data de 2 august a.c., interval in care nu a parasit localitatea.
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
Compania Nationala CF CFR SA - Sucursala Regionala Constanta se afla si ea in situatia umilitoare de a pierde bunuri precum hotelul Decebal, din Eforie Nord, cu toate anexele aferente, evaluat la putin peste 10 miliarde lei.
RIU a venit in Romania in 2004, cand hotelurile Astoria si Europa din Eforie s-au afiliat la celebrul lant.
Steaua si Petrolul se intalnesc in Supercupa Romaniei Noul sezon intern incepe oficial azi, odata cu meciul dintre Steaua si Petrolul Ploiesti din Supercupa Romaniei, care se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 20:45.
Din pacate Astra si (mai ales) Petrolul nu au aratat nimic si s-au si facut de ras. ... Swansea - Petrolul 5-1 (3-0) Petrolul o caricatura de echipa Petrolul a demonstrat in Tara Galilor ca este o echipa de "grupa mica".
Hotelul are 180 de angajati iar conducerea intentioneaza sa mentina deschis hotelul si in extrasezon.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, intentioneaza ca pana in 2010 sa rezolve, in proportie de 99%, problema locativa a urbei pe care o conduce.
Primaria orasului Eforie a intocmit raportul privitor la situatia spatiilor verzi din localitate, solicitat de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta. ... In urma masuratorilor efectuate in teren, orasul Eforie se aliniaza normelor europene de mediu, suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor depasind 26 mp.
Nu mai putin de 5 hoteluri si 6 restaurante din Eforie Sud, Eforie Nord, Saturn si Jupiter urmeaza sa fie scoase la licitatie in perioada urmatoare.
Europa League, turul al doilea - Echipele romanesti s-au calificat, intr-o seara plina de surprize Astra, Pandurii si Petrolul au trecut de turul doi preliminar al Europa League intr-o seara de joi plina de surprize, cea mai mare fiind in disputa dintre olandezii de la Utrecht si luxemburghezii de la Differdange care merg mai departe in competitie.
Orasul Eforie beneficiaza de un nou cartier de locuinte adresat tinerilor din localitate. Astfel, primarul orasului Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu, a inaugurat, ieri, 16 iunie a. ... In cadrul cartierului nou infiintat in Eforie Nord, au fost construite aproximativ 500 de gospodarii.
google-analytics.com