Cautare

477 de rezultate pentru "eduard martin" (3.95 secunde)
Eduard Carlan, Bogdan Costea, Eduard Haris • Calugarul mascat si adulterina Teatrul Arca - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia:
"Espressoul are o aroma foarte puternica, dar, contrar conceptiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeina decat cea preparata la filtru, pentru ca este preparata la abur", adauga nutritionistul Eduard Adamescu, de la Cabinetul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.
Noi, ca si curatori ne-am bucurat ca fondurile obtinute in urma licitatiei vor fi donate Centrului socio-medical de la Adunatii â€" Copaceni, destinat ingrijirii paliative gratuite a copiilor cu boli terminale”, a declarat Eduard Uzunov, unul dintre fondatorii Galeriei de arta Rotenberg â€"Uzunov.
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... sapun cu gudron (sampon solid), care are un miros vanatoresc si gelul de dus fara parabeni", ne-a spus Eduard Constatinescu.
Zilele acestea, directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, insotit de o delegatie din conducerea institutiei, a realizat o vizita parteneriala la Bruxelles si in Statele Unite ale Americii.
Dezvaluirea a fost facuta de seful SRI, Eduard Hellvg, in fata comisiei de control asupra activitatii SRI. El a mai spus ca, in contextul crizei Rusia-Ucraina, s-au intensificat si activitatile de spionaj si cele asociate fenomenului "fake news".
Eduard Novak a prezentat Strategia Nationala pentru Sport. Documentul are 90 de pagini si s-a lucrat la el 1 an si 10 luni.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, Eduard Zlatineanu, de 37 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un Audi A8 inmatriculat in Marea Britanie pe bulevardul Dacia, intr-o curba usoara la stanga a pierdut controlul directiei si a acrosat cu partea dreapta a masinii remorca unui tir parcat pe marginea drumului.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Eduard Hellvig a anuntat, luni, ca renunta la functia de director al Serviciului Roman de Informatii. El a precizat ca a discutat acest subiect cu presedintele Klaus Iohannis si ca l-a informat si pe presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI.
Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Eduard Hellvig cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, potrivit decretului publicat luni in Monitorul Oficial.
Eduard Hellvig, fostul sef al SRI, ar fi avut discutii interne in PNL privind posibilitatea candidaturii sale la alegerile europarlamentare, ca prim candidat pe lista liberalilor.
Trecand insa la categorisirea politicienilor, in functie de ridicolul pe care multi dintre ei nici nu il sesizeaza, din categoria politicienilor care se ascund in spatele listelor cap de afis este Eduard Martin - fiul prefectului.
Deputatii Uniunii PSD+PUR vor fi Alexandru Mazare, Corneliu Dida, Eduard Martin si, prin redistribuirea voturilor, Andrian Mihei. Tot la Camera Deputatilor, PRM Constanta va fi reprezentat de Gelil Eserghep si, prin redistribuire, de Dan Mocanescu.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Pe langa cei 37, respectiv mass-media interesata de relatarea evenimentului, la sedinta (ca doar a fost publica) au participat si "fortele" PSD - deputatii Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, purtatorul de cuvinte social-democrate Aurelian Arghir, viceprimarii Constantei Gabi Stan si Nicolae Nemirschi sau, din partea Aliantei, aspiranti la fotoliul de consilier - asa cum este Adrain Sponte, care spera fie intr-o demisie a Dianei Vancea, fie intr-o decizie a instantei care sa il favorizeze.
Trimble, seful programului G de la puternica companie Martin Aircraft vorbea de 22. ... - Forma era asemanatoare uneia dintre navele infatisate in dubioasele fotografii facute de una din persoanele contactate, Eduard (Billy) Meier, in Elvetia.
Parlamentarii constanteni Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin au anuntat ieri ca pe parcursul absentei lor din peisajul mediatic au pregatit un proiect de lege prin care faleza si plaja sa intre in administrarea autoritatilor locale.
Dragomir a precizat ca sustine cu tarie toate proiectele guvernamentale destinate judetului Constanta, in acest context anuntand ca impreuna cu deputatul PSD Eduard Martin a depus un amendament la proiectul de buget pe 2007 pentru alocarea a 30 miliarde lei necesare continuarii lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean Constanta.
Pe cele doua liste se regasesc persoane importante din structura judeteana, pornind de la Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, Eduard Martin, Corneliu Dida, Petre Stanca, Alexandru Mazare, Felix Stroe, Mariana Gaju sau Nicolae Crivineanu, pana la "adoptatul" Cristian Diaconescu.
google-analytics.com