Cautare

196 de rezultate pentru "e deseuri" (8.43 secunde)
De exemplu, costul transportarii pe mare a unui container cu 40 de tone de deseuri pana in China se ridica la 1.500 de euro.
Pe 6 octombrie se va desfasura, la nivel national, campania de colectare a acestor deseuri, actiune organizata de primariile din toata tara, in colaborare cu societatile de salubrizare, producatorii de astfel de echipamente si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si Ministerul Mediului si dezvoltarii Durabile.
"In prezent in Regiunea 2 Sud-Est nu e extinsa colectarea separata a deseurilor reciclabile, hartie, plastic sau carton, de la populatie.
Bucurestenii au scos in strada nu mai putin de 67,895 tone de electronice nefolositoare, dar in capul listei se afla regiunea Sibiu, unde au fost colectate 112,301 tone de deseuri electronice.
*Tot mai multe produse de unica folosinta care inmultesc deseurile De remarcat este si tendinta fabricantilor in serie, care alimenteaza lanturile comerciale, de a produce marfuri de genul celor de unica folosinta, in sensul ca multe din ele nu se pot repara, soarta lor fiind prematura transformare in deseuri (incaltaminte, aparate electronice, etc.
Si pana acum producatorii si importatorii aveau de colectat deseuri dar nu li se impusese o limita.
Aceasta a explicat ca începutul afacerii nu a fost dificil, deoarece a avut sprijinul unei firme din Buzau.  "E o activitate grea si murdara" Nu la fel de simplu a fost drumul dezvoltarii. ... "E o activitate grea si murdara.
Halda de Zgura a Combinatului, care se intinde pe o suprafata de 110 hectare, este una dintre cele doua locatii de pe raza judetului Galati unde sunt depozitate deseuri periculoase, celalalt depozit apartinand societatii Elnav.
Vajda Borbala, presedinte al Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN), a declarat ca tara noastra nu detine capacitatile necesare pentru depozitarea acestor deseuri puternic irradiate, un asemenea depozit urmand a fi gata abia in 2050, potrivit strategiei nucleare a Romaniei.
"De o importanta deosebita pentru Portul Constanta, traficul reprezentat de industria siderurgica si metalurgica a inregistrat scaderi considerabile la urmatoarele grupe de marfa: minereuri de fier, deseuri de fier si otel, produse metalice, minereuri si deseuri neferoase", a afirmat Balan.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat directorul Ion Marculescu.
Potrivit politistilor, Petromar a abandonat in depozitele din apropierea Bucurestiului peste 2.250 de tone de deseuri periculoase, printre care mercur, arsenic, cianuri si uleiuri cancerigene. ... Familia Bartic a prestat in ultimii ani activitati de ecologizare, transport si neutralizare de deseuri toxice.
Cand vom intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi nici un mister ca utilizarea apei alcaline ionizate ne imbunatateste sanatatea.
In total, in perioada 1 august â€" 31 decembrie 2014, statiile SIGUREC au colectat peste 1,000 de tone deseuri care au fost trimise direct in fabricile de reciclare din Romania.
existenta gunoaielor (nisip si praf, depunerile de resturi vegetale ce nu pot fi inlaturate eficient din spatiul dintre masinile parcate, in special in perioada calduroasa, cand aceste deseuri intra in putrefactie, dezvoltandu-se microbi, paraziti si mirosuri greu de suportat);
Votul alesilor a fost rezultatul deselor plingeri primite de la botosanenii carora li se parea taxa lunara prea mare, comparativ cu cantitatea de deseuri ridicata din gospodariile lor.
Din 2023 elevii vor avea Saptamana Verde si vor iesi in natura. Hartia si cartonul sunt principalele deseuri de ambalaje generate.
Aerul din Bucuresti este toxic de peste 24 de ore | Satele din imprejurimi ard in sobe mobilier si deseuri
Dispozitivul de interventie la incendiul de la centrul de colectare deseuri din Chitila a fost suplimentat, iar pentru stingerea focului au fost alertate noua autospeciale de stingere si sase cisterne.
Furtuna din ultimele zile a adus la tarm sute de deseuri, iar specialistii avertizeaza ca fenomenul ia amploare si, de la an la an, cantitatile de gunoaie stranse de voluntari sunt din ce in ce mai mari.
google-analytics.com