Cautare

3776 de rezultate pentru "duma gheorghe" (3.26 secunde)
Pentru a atrage clienti noi, bancile ofera credite cu dobânzi mai mici“, a spus Gheorghe Gherghinescu, directorul BNR Dolj.Creditele între unu si cinci ani au cea mai mare scadere de dobândaNu acelasi lucru s-a întâmplat însa cu creditele contractate pe o perioada de peste un an, în cazul carora fenomenul a fost invers - cea mai mare scadere (de 2,55 puncte procentuale) au înregistrat-o ratele dobânzilor la creditele existente în sold, acordate pe o perioada de peste un an si pâna la cinci ani inclusiv.
Pentru a atrage clienti noi, bancile ofera credite cu dobânzi mai mici“, a spus Gheorghe Gherghinescu, directorul BNR Dolj.Creditele între unu si cinci ani au cea mai mare scadere de dobândaNu acelasi lucru s-a întâmplat însa cu creditele contractate pe o perioada de peste un an, în cazul carora fenomenul a fost invers - cea mai mare scadere (de 2,55 puncte procentuale) au înregistrat-o ratele dobânzilor la creditele existente în sold, acordate pe o perioada de peste un an si pâna la cinci ani inclusiv.
„Centrul Expozitional Transfrontalier, visul nostru de 15 ani, s-a împlinit în ceea ce priveste banii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, explicând ca acest lucru a fost posibil ca urmare a hotarârii de consiliu local din 21 decembrie 2006, prin care primaria a fost de acord sa se asocieze cu Camera si sa-i puna la dispozitie terenul necesar constructiei.Proiectul initial tintea o suprafata mult mai marePotrivit presedintelui CCI Oltenia, Centru Expozitional Transfrontalier va fi construit pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati apartinând Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
"Gheorghe Tiber bulverseaza salariatii cu afirmatiile sale!" Ne-a declarat secretarul general al FSS Metarom Galati, Danut Onica, care afirma ca articolul 3 din Legea nr. ... "Ceea ce isi doreste Gheorghe Tiber este ceva, dar ce spune legea e altceva.
Directorul executiv al Unitatii Fitosanitare Constanta, Gheorghe Pascu sustine ca in aceasta perioada se incearca obtinerea necesarului de produse pentru procesul de protectie a plantelor si manopera pentru culturile infiintate in cursul anului agricol 2007-2008.
Între timp, s-a renuntat la ea, iar firma se ocupa de 24 FUN“, a declarat Gheorghe Marinescu, managing partner al firmei, care, la momentul respectiv, era în anul trei de facultate si avea un prieten comun cu Sebastian.
Directorul general al Patronatului Viei si Vinului, Ovidiu Gheorghe, a precizat la BBC ca producatorii spera ca prin aplicarea viitorul ghid de bune practici, preturile la produse sa difere simtitor de la un hipermarket la altul si sa scada in general cu 15-30 de procente.
În acelasi dosar a fost deferit justitiei si omul de afaceri Gheorghe Ciorba, în sarcina caruia a fost retinuta infractiunea de cumparare de influenta, informeaza DNA.
Noi muncim si vine iarna, nu uitati asta" (Gheorghe V.). ... Acest lucru ne-a fost confirmat si de presedintele SSM, Gheorghe Tiber, care ne-a mai declarat ca in cadrul consiliului de conducere al sindicatului care va avea loc luni dupa-amiaza se va lua o decizie privitoare la suspendarea negocierilor.
Gheorghe Marcu, senator PSD de Botosani, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca obiect modificarea modului de facturare a gazelor naturale prin Ordinul 62/2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (A.N.R.E.).
Directorul de strategie al Blue Air, Gheorghe Racaru, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca este surprins de hotararea Tribunalului Bucuresti de a dispune deschiderea procedurii de insolventa impotriva companiei. Gheorghe Racaru a declarat ca datoriile companiei au fost achitate inca de la inceputul anului.
"Pentru toate cele trei linii noi care vor fi construite si date in folosinta, treptat, pana in 2020, ne sunt necesare aproximativ 6,5 miliarde de euro, bani care provin din credite de la Banca Europeana de Investitii (BEI), Banca Japoniei, Guvernul Romaniei si sa vedem cine va castiga licitatia pentru parteneriatul public-privat, formula in care vrem sa construim Linia 7 de metrou Bragadiru -Rahova - Piata Unirii - Obor - Colentina - Voluntari", ne-a declarat Gheorghe Udriste.
Senatorul Gheorghe Marcu propune instituirea unei taxe claw-back pentru energia electrica produsa de hidrocentrale Senatorul Partidului Social Democrat, Gheorghe Marcu, propune instituirea noii taxe claw-back asupra producatorilor de energie electrica in sistem hidro. ... Prin aceasta initiativa vom ataca direct baietii destepti din Romania", a afirmat Gheorghe Marcu.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Constantin Dinu, Mircea Muntean, Gheorghe Pircalabescu, Gheorghe Dumitru, Marin Ionescu, Florica Murariu, Enciu Stoica, Radu Demian, Mircea Paraschiv, Alexandru Dumitru, Valeriu Irimescu, Adrian Lungu, Ion Constantin, Dumitru Ghiuzelea si Alexandru Penciu.
Intre acestia se numara fostul impresar Sica Puscoci, fotbalistul Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Nicolae Badea, Ion Ionica si Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri in Consiliul Director al FC Dinamo in 2003, cand a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.
4 iulie Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Am lucrat la ziarul National cu multi ani in urma, la sectia Monden care era coordonata pe atunci de Miron Manega, iar redactor-sef era Gheorghe Voicu, Gica, asa cum i se spunea. ... Gheorghe Voicu a murit parca prea devreme, la doar 59 de ani!
Aurel Mitran - directorul Teatrului Excelsior, Mugurel Vrabete de la Holograf, Alexandru Andries, Weinberger, Liviu Zamora - realizator la Radio Romania, actorul Radu Gheorghe si Natalia Guberna, precum si sotia actorului Ion Lucian, fostul director al Teatrul Excelsior.
Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.
google-analytics.com