Cautare

3776 de rezultate pentru "duma gheorghe" (2.93 secunde)
Maestrul Tudor Gheorghe prezinta spectacolul "Lectia" la Targu Jiu, pe data de 7 Mai 2014. ... Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul "cafea" si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
La standul lui Gheorghe Florescu de la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, i-am intalnit aseara si pe actorii Eugen Cristea si Cristina Deleanu, care fac un cuplu in viata de zi cu zi. "Sunt multi ani de cand il cunosc pe Gheorghe Florescu!
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Radu Beligan, Gheorghe Dinica si Marin Moraru.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din Universitatea Politehnica, Bucuresti, Gheorghe Amza, va lansa miercuri, 11.01.2017, de la ora 17.00, la Libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat:
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Iar tatal meu a facut puscarie in timpul epocii comuniste!", a spus Tudor Gheorghe, invitat fiind la Antena 1. ... Pe 21 si 22 decembrie, de la orele 19.00, il puteti vedea pe Tudor Gheorghe intr-un concert la Sala Palatului.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice, Gheorghe Amza a lansat recent, la libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat:
Caragiale (regia Aurel Miheles, Gheorghe Naghi, 1959); Badaranii dupa Carlo Goldoni (regia Sica Alexandrescu, Gheorghe Naghi, 1960); ... Muschetarul roman (regia Gheorghe Vitanidis, 1975); ... Razboiul de Independenta, serial tv (regia Doru Nastase, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, 1977), potrivit volumului 1234 cineasti romani (Editura Stiintifica, Bucuresti, 1996).
Gheorghe Amza, fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitații Politehnice din Bucuresti, a lansat recent, la Libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat:
Si copiii lor, Gheorghe si Constantin, si nepotii, Alexandru Gheorghe - 8 ani, Diana Gheroghe - 18 ani si George Robert ii ajuta in aceasta afacere. ... Mai mergem si la targul din curtea MTR si din incinta Muzeului Satului", ne-a spus Iordan Gheorghe.
Gheorghe Florescu este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end, cu toate sortimentele de cafea. ... ca poate gasi cea mai buna cafea de pe mapamond si sa citeasca cartile pe care le promovam noi", ne-a spus Gheorghe Florescu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merge foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion. ... Sunt tineri, au varste de 22-25 de ani", a mai spus Cristian Gheorghe."Evident ca sunt fericita. ... Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion.
Gheorghe Gheorghiu a dat in judecata Politia Rutiera! ... Artistul Gheorghe Gheorghiu a ramas fara permisul de conducere! ... Pe de alta parte, Gheorghe Gheorghiu sustine, insa, ca a mancat o salata cu otet.
Magda Marincovici) Reputatul savant Gheorghe Mencinicopschi a scris doua volume despre boala celiaca si suferintele cardiovasculare, aparute la Editura Medicala - CEREALELE GLUTENICE SI BOALA CELIACA.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe pagina sa de Facebook un text care a primit mii de like-uri. ... Gheorghe Piperea (n. ... In perioada 1994-1996, Gheorghe Piperea a fost judecator la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, iar din 1996 este membru al Baroului Bucuresti.
Intr-un articol din publicatia Criterii Nationale (criterii.ro), aparut in data de 23 ianuarie 2017, scriitorul Gheorghe Smeoreanu a folosit sintagma ATITUDINE KAMIKAZE A LUI KLAUS IOHANNIS. Gheorghe Smeoreanu a deconspirat scopul ascuns al lui Iohannis, citez:
Gheorghe Popescu, medic ortoped (Autoare: ... Acestea sunt sfaturile principale indicate de conferentiar doctor Gheorghe Popescu, seful sectiei Ortopedie din cadrul Spitalului de Urgenta Bucuresti (Floreasca) persoanelor care au alunecat pe gheata.
google-analytics.com