Cautare

10536 de rezultate pentru "duica camelia bucuresti" (3.03 secunde)
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP.
"Am putea spune ca in ultima vreme am putut constata o usoara crestere a numarului politelor de asigurare pentru bunuri si locuinte, precum si a autoturismelor, dar aceasta este nesemnificativa, de cateva procente”, ne-a declarat Camelia Radulescu, inspector in cadrul unei societati nationale de asigurari.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
Insa, in afara de Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie, o biserica si foarte putin competitiile sportive, turisti nu au ce face in Galati", a explicat Camelia Busuioc, manager a agentia de turism Galtour.
Fiecare astfel de incercare ne intareste", spune Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj adresat angajatilor Antenelor. ... Cu sinceritate, Camelia Voiculescu" Camelia Voiculescu se refera, evident, la episodul retinerii de catre Parchet a directorului general al ANTENA GRUP, Sorin Alexandrescu, sub acuzatia de santaj.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Nutritionist Camelia Olteanu) Oul reprezinta cel mai complet aliment, continand toate substantele necesare organismului. ... In plus, in oua raportul dintre colesterolul rau si cel bun este perfect echilibrat, explica pentru Ziare.com nutritionistul Camelia Olteanu.
Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie.
Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. ... Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. ... Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti. ... In cadrul acestei editii a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti a fost stabilit un timp record de cursa la femei.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... In timpul facultatii a devenit membra a mai multor cenacluri literare din Bucuresti: ... Bucuresti: ... Bucuresti:
Firma îi are în prezent ca principali asociati pe Eva Imad Jaffal (68,85%), o tânara de 23 de ani, de cetatenie franceza, si pe Jaffal Imad Mahmoud (23,53%), alti actionari fiind Norma Abas Choeib (6,27%) si Nasser Eddine Talal Ali (1,33%), alt actionar fiind Rauta Elena Camelia - cu un procent nesemnificativ.
Firma îi are în prezent ca principali asociati pe Eva Imad Jaffal (68,85%), o tânara de 23 de ani, de cetatenie franceza, si pe Jaffal Imad Mahmoud (23,53%), alti actionari fiind Norma Abas Choeib (6,27%) si Nasser Eddine Talal Ali (1,33%), alt actionar fiind Rauta Elena Camelia - cu un procent nesemnificativ.
google-analytics.com