Cautare

2135 de rezultate pentru "drumul pitesti campulung" (2.97 secunde)
Americanii de la Cross Lander, proprietarii Aro Campulung, someaza Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sa le recunoasca investitiile facute in fabrica argeseana.
Seful Executivului va propune autoritatilor din Campulung ca pe fosta platforma a uzinei Aro sa fie infiintat un parc industrial, pe care sa isi desfasoare activitatea furnizorii care vor lucra in parteneriat cu Dacia, Tariceanu spunand ca pe amplasament, in acest moment, exista interese imobiliare.a€œDin pacate, la Campulung, dupa inchiderea uzinei Aro, in loc ca amplasamentul sa fie transformat intr-un parc industrial, cei care au preluat aceasta intreprindere, prin licitatie, se gandesc mai degraba la proiecte de tip imobiliara€, a declarat Tariceanu cu ocazia lansarii uzinei de la Mioveni, care va produce cutii de viteza pentru autoturismele Renault si Nissan.Seful Executivului a precizat ca va discuta cu primarul din Campulung si cu reprezentantii Consiliului Judetean, astfel incat sa fie demarat, a€œimediata€, un proiect de infiintare a parcului industrial.Tariceanu a mai spus ca Renault va investi in Romania, in urmatorii 3 ani, aproximativ 600 milioane euro, care se vor adauga investitiilor de aproximativ 1 miliard de euro realizate de producatorul francez in tara noastra.Uzina inaugurata marti de premierul Tariceanu va produce cutii de viteza pentru 8 vehicule din gama Renault si pentru 7 vehicule din gama Nissan.
Sase persoane din Arges au fost surprinse la braconaj intr-o padure din Campulung Muscel. ... Cei patru vanatori si doi gonaci au fost audiati de politistii din Campulung Muscel si s-au ales cu dosare penale pentru braconaj.
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... ARO Campulung a murit pentru totdeauna, mancat putin cate putin de baieti destepti care s-au imbogatit peste noapte.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Dupa 45 de ani "burgejii" din Drumul Taberei capata metrou.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Dupa aproape o jumatate de secol, Uzina Aro din Campulung Muscel isi va inchide definitiv portile, zilele trecute iesind din unitate ultimele 5 autovehicule de teren fabricate in cea mai veche intreprindere autohtona de autoturisme.
In septembrie vor incepe sapaturile la metroul din Drumul Taberei Ministerul Transporturilor a primit confirmarea ca Metroul din Drumul Taberei a fost inclus in Programul Operational Sectorial pe Transport si va primi fonduri europene nerambursabile.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
In final insa, cei de la PDL-PNL si-au retras amendamentul adoptat, anuland astfel finantarea pentru drumul Botosani - Targu Frumos.
Contractat la valoarea de 27 de miliarde de lei vechi, drumul va scoate din bugetul consiliului judetean 172 de miliarde de lei vechi.Drumul judetean Filiasi - Melinesti are toate sansele sa intre cel putin în istoria judetului nu pentru ca ar fi cel mai bine executat, ci pentru ca a fost început în urma cu opt ani si n-a fost terminat nici pâna în prezent.
In spatiul ramas liber vor fi introduse masinile de forat care vor "pleca" prin subteran, atat spre Drumul Taberei cat si spre Eroilor. ... Magistrala 5 a metroului bucurestean va cuprinde tronsonul Drumul Taberei - Universitate si Universitate - Pantelimon.
"Cartitele" uriase care sapa metroul de Drumul Taberei au ajuns la Razoare Pe santierul Magistralei M5 de la Razoare incep lucrarile de asamblare la masinile de foraj ce vor sapa tunelurile de metru, informeaza forumistii de la metrouusor.com.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
google-analytics.com