Cautare

13 de rezultate pentru "dragonul" (3.63 secunde)
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei.
Fondatorul ei este Orys Baratheon, despre care se crede ca ar fi fost fratele bastard al lui Aegon Dragonul. ... Casa Martell Conduce regatul Dorne, singurul dintre cele Sapte Regate care nu a fost niciodata cucerit de Aegon Dragonul.
Rezultatul unei investitii de 150 de milioane de euro realizata de catre 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumati va reprezenta, alaturi de deja consacrata zona Dragonul Rosu din Colentina, principalul centru de desfacere a marfurilor chinezesti din sud-estul Europei.
Aproape toate societatile economice sanctionate aveau la comercializare produse din import (in special Turcia, China) fara elemente de identificare si caracterizare, acesti agenti economici aprovizionandu-se din complexurile comerciale Europa sau Dragonul Rosu din Bucuresti.
modul de intretinere (forma de prezentare uzuala a acestor instructiuni este un prospect introdus in ambalajul de comercializare). In marea lor majoritate, acesti agenti economici se aprovizioneaza din complexurile comerciale Europa sau Dragonul Rosu din Bucuresti.
000 de lei operatorilor economici din complexele comerciale Europa, Niro si Dragonul Rosu din Capitala, in urma unui control efectuat la standurile cu jucarii.
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Doldora Bazaar din Rahova va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 12.000 metri patrati, dupa modelul centrelor comerciale IDM, Sir sau Dragonul Rosu.
Intr-un mare complex bucurestean - de 13 ha -, ‘Dragonul Rosu‘, se afla peste o mie de magazine chinezesti si asta nu e totul:
Fundeni, Dragonul Rosu, Metro Colentina) - Voluntari. Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici, Bogdan Dragoi si Lucian Bode sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu.
Dragonul apare des ca simbol al binelui, depinzand de context sau tipul de dragon, putere si autoritate. Sursa : exotique.ro
Bunaoara, oul mistic eliminat pe gura de Kneful egiptean sau de Dragonul chinez reprezinta manifestarea existentiala prin Cuvant, prin Verb datator de viata si actiune.
Zgarie-norii sunt ca la New York, dar oamenii sunt ca la Dragonul Rosu. Probabil ca tehnologia merge mai repede decat dezvoltarea sociala.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com