Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, isi face un centru comercial de tip bazar in apropiere de piata Rahova din Capitala, pe terenul fostei fabrici de vopsele a producatorului Fabryo Corporation, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
"Eu cred in viitorul si posibilitatile pietei imobiliare, spre deosebire de altii. Cred in potentialul acestei tari. Trebuie sa avem curaj ca sa putem face ceva. In septembrie-octombrie voi deschide un centru comercial, Doldora Bazaar, in Rahova", a spus Gica Popescu, unul dintre cei care si-au plasat banii castigati din fotbal in afaceri imobiliare in ultimul deceniu.
O parte din proprietatile detinute, in special cele din Spania, Gica Popescu le-a vandut inainte de criza. Doldora Bazaar din Rahova va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 12.000 metri patrati, dupa modelul centrelor comerciale IDM, Sir sau Dragonul Rosu.
Acest proiect este realizat de Gica Popescu, alaturi de Marius Valentin Roates si George Saguna din Bucuresti, ce detin un pachet de actiuni egal, de 37,5% la compania Doldora Capital, ce va dezvolta centrul comercial, in timp ce fostul fotbalist controleaza 25% din companie.