Cautare

4774 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (3.61 secunde)
Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. ... Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Gabriel Oprea si multi altii, politicienii care cautau si inca mai cauta solutii pentru noi toti.
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu. ... Ba chiar ca 99% din populatia Romaniei e handicapataā€¯, a afirmat Gabriel Caciuloiu.
Seful STS, Tudor Tanase, directorul SPP, Gabriel Naghi, si prim-adjunctul acestuia au fost avansati si trecuti in rezerva, prin decizia CSAT, ei urmand sa fie inlocuiti de catre Marcel Opris, Lucian Pahontu, respectiv Gabriel Cretu.
Altfel, decarul formatiei ALRO Slatina, Gabriel Precup, a fost declarat de FRF drept cel mai bun jucator din Liga a II-a, titlul urmand sa-l primeasca in cadrul unei festivitati care va avea loc pe 9 iunie, la Ticleni. ... Este important pentru mine", a declarat Gabriel Precup.
Gabriel Constantinescu a lucrat la Mall Promenada inainte de a participa la targurile anticarilor. L-am intalnit in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu obiecte vechi, precum:
Vineri, 11 ianuarie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Principal (Sala Dalles), condus de de actorul Gabriel Fatu, se va juca piesa Casatorie in trei. ... Gabriel Fatu, Cosmin Vijeu, Calina Epuran, Florin Zamfirescu.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Gabora Laurentiu Gabriel: ... Gabora Laurentiu Gabriel: Si pt mine don pedro, duceti-va cati mai multi acolo, sa i aratam lu jegos ca suntem si noi activi.
Liderul si viceliderul grupului deputatilor PNL, Crin Antonescu si Gabriel Sandu, au declarat ieri ca, in contextul demisiei in bloc a celor trei sefi ai Serviciilor secrete, este nevoie de reconciliere intre presedintele Traian Basescu si ministrul Apararii, liberalul Teodor Atanasiu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca va propune Comitetului Executiv National al formatiunii, care se va desfasura sambata, ca deputatul Gabriel Oprea sa il inlocuiasca pe George Maior la conducerea departamentului de aparare al partidului.
Mitrea candideaza pentru functia de secretar general De asemenea, si-au mai inregistrat candidaturile Miron Mitrea (pentru functia de secretar general), presedintele PSD Dolj, Ion Calin (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de sud-vest), presedintele PSD Brasov, Contantin Nita (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de centru), presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de vest), presedintele PSD Galati (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est) si presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, care nu a precizat daca opteaza pentru una dintre functiile de vicepresedinte regional sau una cu domeniu de activitate.
In functia de presedinte al organizatiei municipale a fost reconfirmat Gabriel Iorga, acesta primind 226 voturi "pentru" din totalul celor 230 de voturi valabil exprimate.
La inceputul lui februarie, Mircea Dinescu, Radu Filipescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Oisteanu si Stelian Tanase - primul Comandor, ultimul Ofiter, iar ceilalti trei Cavaleri ai Ordinului National "Steaua Romaniei" au cerut Consiliului sa analizeze propunerea de a-i retrage aceasta decoratie lui Corneliu Vadim Tudor.
Vicepresedintele PLD Gabriel Sandu le transmite parlamentarilor PRM si PC, intr-o declaratie politica, provocarea sa semneze motiunea de cenzura pe care liberal-democratii intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului.
Dumitrache a mai precizat ca, pentru Senat, si-a depus dosarul de candidatura actualul senator Ion Mihai Dumitrescu, fostul presedinte al PNL Dambovita pana anul trecut cand dupa alegerile europarlamentare si-a dat demisia din functie din cauza rezultatelor slabe obtinute de filiala judeteana, iar pentru Camera Deputatilor, si-au depus dosarele de candidatura actualul deputat Gabriel Plaiasu, precum si Marian Ionescu, Gheorghe Amuzan, Maria Cristea, Gabriel Grozavu, Ion Balas, Teodor Bate si Victor Nae.
Conducerea PD-L discuta, la aceasta ora, in Biroul Permanent National, lista ministrilor din viitorul Executiv, in cursa pentru ocuparea unui post intrand, in urma negocierilor din interiorul formatiunii, prim-vicepresedintele Adriean Videanu, Gabriel Sandu si Theodor Paleologu.
Senatorii liberalii au decis vineri, in sedinta grupului, dupa plenul consacrat depunerii juramantului, ca cele trei comisii obtinute de PNL la Senat-Comisia pentru Aparare, Economica si Abuzuri, sa fie conduse de Melescanu, Vosganian si, respectiv, Gabriel Berca.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Oprea, a semnat, luni, cererea de suspendare a pensiei militare si a returnat la bugetul de stat suma de 924.017.462 lei vechi, in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta din 30 decembrie 2008.
Unii lideri ai PSD, printre care Marian Vanghelie, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc, intentioneaza sa ceara, luni, in Biroul Permanent National, retragerea sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Gabriel Oprea, au declarat pentru Mediafax surse din partid.
Presedintele Traian Basescu (foto) a fost surprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca, duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa si a vorbit despre "filosofi".
google-analytics.com