Cautare

25 de rezultate pentru "dragasani" (7.61 secunde)
Sute de oameni din saracul municipiu vâlcean Dragasani s-au îmbogatit înselând clienti ai site-ului de licitatii eBay, carora le propun afaceri ce par prea bune ca sa fie adevarate, scrie The Sunday Times, în editia electronica de ieri.
Ministrul dezvoltarii, Vasile Blaga, a venit ieri in Banie pentru a semna trei contracte de finantare in valoare de aproximativ 14 mili-oane de euro, initiate de Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si Primaria Dragasani, ocazie cu care a promis ca va aloca fonduri pentru Sala Polivalenta.
Parlamentarul Colegiului Balcesti - Dragasani ii aduce la cunostinta ministrului Valeriu Tabara ca proiectul de modernizare a unui drum agricol de mare importanta al primariei valcene Rosiile a fost declarat eligibil, dar nu i s-a gasit finantare nici pana acum.
Cele mai importante investitii au intrat in faliment Uzina de armament de la Dragasani, Avicola Iasi si Societatea de Constructii ARCOM, trei dintre cele mai importante investitii ale lui Gigi Becali, sunt inchise sau sunt puse sub sechestru de catre Fisc din cauza datoriilor.
Pe lista se afla firme ca Finca Dragasani, Romvag Caracal sau Lactido Craiova.
Batalionul Sacru, care a depus juramantul la Focsani, a fost decimat de armatele otomane in batalia de la Dragasani. ... In Grecia Centrala de Rasarit, Dimitrios Ipsilante - fratele lui Alexandru Ipsilante, cel care a dat prima batalie la Dragasani - da ultima batalie la Petra unde iese victorios.
Are un soi romanesc - Victoria - creat la Dragasani, cu care si in Italia sunt cultivate circa 3.000 ha.
Muntenii din caruta O alta intamplare stranie s-a petrecut pe malul raului Olt, in zona municipiului Dragasani, prin mai 1935.
Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani pune la dispozitia tinerilor 155 de locuri, cinci dintre ele fiind pentru romi.
Dragasani. Absolventii promotiei 2011 au fost repartizati in ordinea mediilor la unitatile Jandarmeriei Romane si Serviciul de Paza si Protectie pe locurile vacante, iar sase dintre ei au fost trimisi la IJJ Mehedinti.
Cum sa cumperi mai Romania, nu ti-e rusine, struguri de masa din soiul Italia veniti chiar din Italia cand si nesapata o vie de la Dragasani sau Pietroasele sau Valea Calugareasca sau Odobesti iti poate da struguri de masa la fel de buni, daca nu mai buni decat cei cumparati din Cizma si stropiti abundant cu pesticide?
branza de Novaci, trandafiri oltenesti, drob de miel, placinte mehedintene cu branza si carne, sarmalute oltenesti, paine in test, carne de la garnita cu mamaliguta si muraturi, stropite cu rosioara de Dragasani, vin premiat de Samburesti si vin de Dabuleni.
Garda de Mediu promite amenzi dupa 15 februarie Reprezentantii Garzii Regionale de Mediu sustin ca Romania risca sa fie sanctionata de UE si au somat in nenumarate randuri Primaria Ramnicu Valcea sa inchida urgent groapa de la Raureni si sa transporte gunoiul catre alte platforme, cum ar fi cele de la Calimanesti, Govora, Dragasani sau Balcesti, care au ca termen de sistare a depozitarii anul 2009.
Cealalta firma, Cerola SRL, functioneaza la Dragasani si produce sulfat de cupru, dupa spusele directoarei ARPM, Monica Mateescu. „Ei se afla în faza de acord si trebuie sa faca investitii pentru a primi autorizatia integrata de mediu.
Cealalta firma, Cerola SRL, functioneaza la Dragasani si produce sulfat de cupru, dupa spusele directoarei ARPM, Monica Mateescu. „Ei se afla în faza de acord si trebuie sa faca investitii pentru a primi autorizatia integrata de mediu.
Deva, Turda, Bacau, Botosani, Rosiorii de Vede, Oltenita, Miercurea Ciuc, Dragasani, Calarasi sau Bucuresti sunt doar câteva dintre municipiile care n-au vazut nici un fel de piedica în a întocmi proiecte si studii.
Constantin Mugurel Isarescu s-a nascut la data de 1 august 1949 in orasul Dragasani (judetul Valcea). A absolvit in anul 1971 cursurile Facultatii de Comert Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
Vizita lui Geoana s-a incheiat in municipiul Dragasani, unde presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Calea, l-a informat despre necesitatea finantarii unui proiect in valoare de aproximativ 3,5 milioane euro, care vizeaza transformarea unui teren de sapte hectare, care a apartinut fostei fabrici de incaltaminte "Finca", intr-un parc industrial modern.
Isarescu este un producator de vinuri recunoscut in bransa, iar vinurile sale produse la Dragasani, din soiul Cramposie, sunt cerute de restaurantele scumpe.
Cei mai putini utilizatori Facebook La polul opus, cu numarul cel mai mic de utilizatori Facebook, se situeaza orasele Dragasani si Bragadiru (cate 11.000 de persoane, 0,11% din total), respectiv Campia Turzii (10.450 persoane) si Targu Secuiesc (10.080 persoane).
google-analytics.com