Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (7.29 secunde)
Nu, nu pun la indoiala, asa cum nu pun la indoiala nici ca mama m-a auzit cand, printre lacrimi, i-am spus ca mi-e dor de ea, dar ca o rog mult, mult de tot, sa faca ceva acolo unde e si sa nu ma ia atat de repede la ea.
O intalnire pe nepusa masa cu cineva de care va era dor si poate veti lua o decizie referitoare la relatia voastra de cuplu.
Da, m-am imbolnavit de dor. Imi lipseste acea priveliste rara care era in stare sa-mi imbete simturile, acea priveliste pe care o puteam savura doar in Moldova.
Feciorelor li se face dor de casa. De locul in care s-au nascut. E si ziua in care, pentru ei, poate incepe o noua etapa, si inca una excelenta, plina de veselie, cretivitate, reusite.
"Mi-e dor de mama mea si de soacra mea, de 47 de ani, care a murit recent de cancer. Simt nevoia sa fac un gest frumos, sa ofer hainele mele, incaltarile, gentile.
Posibil sa revina in viata dumneavoastra cineva de care va era dor. Este acea persoana foarte speciala, care-i mereu acolo pentru dumneavoastra.
Modelu (Primar Gheorghe Dobre) Romania si Vilcinet (Primar Alexandru Curmei) din Basarabia Dor-Marunt (Primar Ion Iacomi) Romania si Hirjauca(Primar Emanoil Vasile) din Basarabia Borcea (Primar Nedelcu Aniel) Romania si Hoginesti (Primar Constantin Postaru) din Basarabia Belciugatele (Primar Mihai Gurlui) Romania si Pirjolteni(Primar Vasille Stavila) Gradistea (Primar Corbu Constantin) Romania si Temeleuti (primar Zenaida Turcanu) din Basarabia Chirnogi (Primar Roman Irinel) Romania si Bavicea (Primar Zatic Alexei) din Basarabia Dichiseni (Primar Radu Iulian) Romania si Tibirica (Primar Proscurov Iacob) din Basarabia.
Purtatorii de ochelari prezbiopi spun ca trebuie sa faca eforturi pentru a citi caracterele mici si ca ii dor ochii de la lumina ecranului.
Doamne, ce dor mi-era sa scriem impreuna! - Un caine nu-si va trada vreodata partenerul de-o viata, la fel cum barbatul nu-si va trada nici el vreodata partenerul de-o viata, fie ca se numeste Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova.
Eminescu Strabatand cerul patriei ca un nor Si-a scuturat de sus peste noi Metafore cu soare si ploi Inmiresmate de iubire si dor.
TAUR Daca apare veste de calatorie, ti-ai si facut bagajele, gata de drum, pentru ca te cuprinde un dor de duca ce nu te lasa in pace pana in momentul plecarii.Vrei sa ajungi in locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante si excursii palpitante, orice care sa te scoata din mediul tau cotidian.
A fost o prezentatoare incredibil de talentata, o sotie, sora, fiica, nepoata si matusa foarte iubita si, cel mai important, o mama ideala pentru micutul nostru Freddie. Cuvintele nu pot descrie cat de dor ne va fi de ea”, a scris barbatul,
Mergeti sa-i vedeti pe cei apropiati, pentru ca le este dor de voi. Scapati de ipohondria din capul vostru. VARSATOR - Viseaza la lucruri bune.
Si ma gindesc cum tot am scris noi de cit de multi oameni il regreta pe Ceausescu, adica le e dor sa stea un pic la coada la butelii si la oase de peste.
Care Iliescu nu mai avea decat un singur dor: partidul si vacante la Scrovistea. Se cam dusera, tataie sau iar coci tu ceva acolo?
Ii este dor de iarba verde de acasa - si iarba ia-o de unde nu-i! Asa ca… stop constructii alandala.
Va era dor de Basescu? Presedintele nebun care uita cateodata ca se afla la carma uneitari si nu a unui vapor?
Dar vorba romanului de rind, "festinul domnilor, nenorocirea prostimii” (citeste multimii), ca alegerile anticipate pe cei multi nu-i dor nici in cot...
Problema este cum de s-a ajuns in situatia ca postasii sa se opreasca din alergat nu pentru ca-i dor picioarele, ci pentru ca le ard buzunarele.
In campania electorala pentru prezidentiale circula o epistola pe internet, foarte amuzanta si la fel de adevarata. Zicea pe acolo autorul:
google-analytics.com