Cautare

985 de rezultate pentru "dispensar medical urechesti" (3.17 secunde)
Pompieri, unde functionase un Dispensar stomatologic. Cladirea era langa fostul Restaurant Pausania(vezi fotografia de mai jos). Din 1979 sediul Tribunalului Ialomita se muta la Slobozia, unde se finalizasera lucrarile de constructie ale unui sediu nou.
Suhurlui are scoala, dispensar, oficiu postal, statie de autobuz. Sediul Primariei si Postul de Politie au unde sa fie amenajate.
In plus, comunele se pot infiinta doar daca satele din componenta lor sunt situate la distante mai mari de 5 km fata de actualul sat resedinta de comuna, daca exista legaturi intre satul resedinta de comuna si celelalte sate, drumuri modernizate, sedii pentru scoala, primarie, politie, dispensar sau farmacie.
"Fiecare leu din bugetul Consiliului Judetean, administrat in folosul judetului inseamna un dispensar, o scoala, strazi asfaltate, iluminat public, canalizari si locuri de munca.
Intors in tara, se dedica operelor de caritate si deschide primul dispensar gratuit Bethleem Mariae la Bucuresti, pune bazele marelui spital si sanatoriu Sf.
Apa a intrat in 30 de case, in dispensar, in caminul cultural, in gradinita si in primarie. Chiar si celebrul parc din centrul comunei, vizitat in urma cu o luna de presedintele Traian Basescu, este acum in noroi.
La capatul acestei strazi este si cladirea postei, o institutie importanta la ei, in toate satele prin care am trecut poate n-am vazut ceva gen primarie sau dispensar (mai ales in statiuni ei au puncte de prim ajutor), dar cu siguranta am vazut posta, cu steagul arborat.
Am strigat pe doctorul de la dispensar si pe niste vecini. Dar distanta e mare si nu m-a auzit nimeni.
Sau o aductiune de apa, sau o canalizare sau chiar fire de telefon si curent electric, nemaivorbind de scoala, magazine sau dispensar.
Si care, primind de la guvern o mare suma de bani pentru construirea unui dispensar, a unei biserici si (neaparat) a unei puscarii, a folosit banii ca sa-si construiasca o circiuma.
Si-a legat sotul cu o funie si l-a dus la dispensar pentru a se asigura ca va fi vaccinat impotriva COVID.
Intr-o comuna din Teleorman unde dispensarul pare lovit de bombardamente, iar ulitele nu au pic de asfalt pe ele, primarul vrea sa construiasca statii electrice de incarcare.
Localnicii unei comune sibiene acuza primarul de un comportament abuziv. Mai mult, spun ca din cauza lui, de 12 ani, dispensarul din sat exista doar pe hartie.
Tratamentul medical local consta in aspiratii zilnice auriculare, pulverizare de acid boric, instilatii de solutii antibiotice sau antimicotice; ... Tratamentul otosclerozei Tratamentul otosclerozei poate fi medical sau chirurgical. Tratamentul medical consta in administrarea de fluorura de sodiu, vitamina B1, B6.
Consultul medical Este bine ca pacientul sa solicite un consult medical la medicul de familie sau la urolog daca prezinta: ... Medicul va discuta despre istoricul medical cu pacientul.
- In privinta actului medical nu se poate vorbi de progres sistemic, organizatoric, administrativ. ... Daca medicina romaneasca supravietuieste si daca oamenii din Romania sunt inca ingrijiti, asta se datoreste abnegatiei, devotamentului si competentei corpului medical romanesc. ... - Nu intrezariti nici un fel de schimbare in bine, in domeniul medical?
Apoi, Basescu a spus despre Radu Stroe ca este "un inapt medical", spre deosebire de el care a ajuns comandant de nava.
T.) Migratia personalului medical nu e de speriat Aceasta este concluzia la care a ajuns medicul liberal Dumitru Cristea, care a amintit ca la ultima dezbatere la care au participat mai multi medici galateni s-a abordat aceasta problema a migratiei fortei de munca din domeniul medical, dar nu s-au prezentat cifre clare care sa arate exact cum sta situatia in acest sector.
Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional". ... Directorul medical al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj, Emil Bogdan, a declarat, la randul sau, ca Doina Cornea "este bine si perfect constienta".
Acesta este insa de mult timp in concediu medical. Chiar ieri, Ciobotea a trecut pe la prefectura pentru a-i prezenta noului sau sef certificatul medical, precizand ca va trebui sa faca o operatie pe cord, pentru ca ar avea "valvele calcifiate".
google-analytics.com