Cautare

941 de rezultate pentru "directoarea daciana ana" (3.32 secunde)
Am lucrat acolo un an si jumatate, incepand din 2003, si am plecat cu un gust amar pentru ca la momentul respectiv nu intelegeam ce inseamna un business si de ce lucrurile nu se intamplau asa cum doream eu", a declarat Ana-Maria Cruceru, de 27 de ani, directoare la Casa si Biroul Craiova, care a subliniat ideea ca nu poti conduce o firma daca nu ai experienta ca angajat.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Nici tinerii nu stau prost Dintre parlamentarii tineri, aflati la prima legis-latura, cel mai bine din punct de vedere financiar par sa stea Daciana Sarbu (PSD), 27 de ani, si Cozmin Gusa (PD), 36 de ani.
Ca urmare, Cosmin Nicula, Nicolae Banicioiu, Vlad Manastireanu si Daciana Sarbu si-au anuntat intentia de a reformula propunerile anterioare referitoare la legalizarea prostitutiei intr-un proiect menit sa asigure atat siguranta conditiilor de munca pentru practicante (practicanti ca de, suntem pe cale sa intram in Europa) cat si rotunjirea anemicului nostru buget cu ajutorul impozitarii prestatiilor sexuale.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
Si sotia premierului, Daciana Sarbu, le-a transmis prietenilor virtuali "Paste fericit si linistit" postand si o fotografie a familiei Ponta.
Presedintele Geoana a reusit insa sa se detaseze cu declaratia "Trebuie sa oprim stoparea declinului", diploma sa fiind ridicata insa de Daciana Sarbu, chemata cu insistenta de Ioan T.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a nascut, marti, la ora 9.00, o fetita de trei kilograme, care va fi botezata Irina, a declarat vicepresedintele PSD Victor Ponta, sotul Dacianei Sarbu.
Daciana Sarbu, europarlamentar, sotia lui Victor Ponta, transmite pe blog un mesaj intitulat "Paste Fericit!" 'In calendarul fiecarei familii, sunt putine date mai luminoase si mai senine decat sarbatoarea Pastelui.
Este casatorit cu Mariana Sarbu si are o fiica politician, Daciana Sarbu. ... 1 fiica - Daciana Sarbu Ginere: Victor Ponta Studii:
Impreuna cu Daciana. ... De altfel, dupa Victor si Daciana, au venit multi prieteni, colegi din PSD si avocati ai lui Adrian Nastase.
Am simtit nevoia sa fiu rautacios pentru ca vad ca Daciana pe voi va invita la Bruxelles, pe mine nu m-a invitat niciodata!
google-analytics.com