Cautare

2248 de rezultate pentru "diana matei sacele scoala" (2.60 secunde)
"Si pentru acesti copii, scoala va incepe in conditii optime, in 2006-2007. ... Diana Busoi, a spus ca, in prezent, patru scoli sunt inchise din cauza inundatiilor (Rast, Plosca, Macesu de Jos si Carna - n.r.), iar elevii au fost mutati in alte institutii de invatamant.
Despre piesa "Ma Ma He", Diana Matei spune ca are toate sansele sa ajunga la inimile publicului. ... Diana Matei a tinut sa laude profesionalismul de care au dat dovada organizatorii Eurovision.
Nico si Diana Matei au realizat testul consistentei cu magiunul de Topoloveni Pe acorduri de muzica traditionala romaneasca, Nico si Diana Matei au vizitat fabrica si, chiar au supus magiunul de prune la un test al rezistentei. ... Cu aceasta ocazie, Diana Matei a declarat:
Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. ... Propun o noua abordare a acestei melodii, o interpretare unica, dedicata special publicului care iubeste muzica traditionala romaneasca", a declarat Diana Matei.
Pe data de 25 mai a.c., incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad au fost cele 6 potretre feminine, fascinante, pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr. ... din Craiova (Virgil Nitolescu), Scoala nr. ... din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. ... din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. ... din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr.
Reprezentantul procesual al Consiliului Local, social-democratul Nicolae Matei ne-a declarat ca dosarele au ajuns la un anumit complet de judecata. "Intamplator sau nu, dosarele ajung la judecatori care au avut sau au de-a face cu democratii sau cu Basescu", spune Matei.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei va depune juramantul joi, 26 iunie a.c. ... Eu cred ca trebuia ales cineva cu experienta", a declarat, pe acest subiect, Nicolae Matei.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 4 au fost amanate. ... Supunem la vot neintroducerea pe ordinea de zi a proiectului", a afirmat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Liberalul Constantin Matei (foto) va investi circa 1 milion de euro intr-un complex turistic situat chiar langa ruinele cetatii antice Histria, intr-unul dintre cele mai spectaculoase vaduri turistice neexploatate din Constanta, pe malul lacului Sinoe.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: ... Exista insa si alte semnificatii posibile ale prezentei Comisiei Europene la Gaudeamus si ni le descifreaza Matei Visniec. Matei Visniec: ... Matei Visniec, multumesc! Colegul nostru Matei Visniec este presedintele de onoare al Targului Gaudeamus, editia 2017.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
Diana Matei, solista ansamblului Profesionist al Armatei si a tarafului Cleante, este absolventa de Conservator, studenta la UNATC - anul 2, la Doctorat anul 2 la Conservator. ... Diana este absolventa a liceului Dinu Lipatti.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
Una dintre prevederile viitorului act normativ interzice cu desavarsire asa-numitele "scoli de apartament", mentionand fara echivoc ca "scoala de conducatori auto nu poate functiona in spatii destinate prin constructie initiala locuirii, situate in blocuri cu mai multe etaje;
Iasmina a primit de asemenea un premiu in valoare de 15.000 de lei si o bursa de tehnologie de 20.000 de lei pentru scoala unde invata. ... - Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea;
google-analytics.com