Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (2.68 secunde)
Atât estimeaza oficialii de la Bucuresti ca pot acorda ca despagubiri fostilor proprietari din bugetul Fondului Proprietatea. ... Bani putini pentru despagubiri uriaseSi în Dolj, punerea în drepturi a proprietarilor deposedati abuziv se desfasoara cu greutate.
Guvernul va plati despagubiri cuprinse intre 5.000 si 30.000 de lei pentru exproprierea terenurilor agricole din judetele Constanta, Ilfov si Tulcea, pe care vor fi infiintate perdele forestiere de protectie a culturilor.
Primele despagubiri in bani au fost inmanate, marti, de premierul Calin Popescu Tariceanu unui numar de 20 de proprietari ai imobilelor confiscate de regimul comunist, care au optat pentru numerar in locul actiunilor la Fondul Proprietatea.
Peste 37.460 de persoane care au constituit depozite la CEC pentru achizitia de autoturisme vor primi, pana la finele anului, despagubiri in valoare totala de 759,8 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Finantelor.
Ministerul Transporturilor va aloca Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) fonduri de 140 milioane de lei, banii urmand sa fie acordati sub forma de despagubiri proprietarilor de terenuri si imobile amplasate pe traseul autostrazii Transilvania, si care nu au fost expropriate pana in prezent.
Agricultorii doljeni risca sa ramana fara despagubiri in 2009 din cauza ca nu si-au asigurat culturile agricole, desi anul acesta se anunta secetos.
Trezoreria a blocat conturile Directiei pentru Agricultura, la inceputul saptamanii, dupa ce o societate agricola din judet, Franca Ve, a obtinut in instanta despagubiri de 500.000 de lei pentru cultura de sfecla de zahar distrusa de grindina in 2006.
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
Fosta balerina este obligata sa-i plateasca sotiei milionarului Viorel Catarama suma de 15.000 de euro ce reprezinta despagubiri.
Inundatiile au distrus case, au omorit pasari si animale, dar au afectat si potentialul agricol al judetului, prin imposibilitatea folosirii a peste 10.000 de hectare de teren pe o perioada nederminata de timp.
Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a solicitat Ministerului Agriculturii sa aloce 57 de milioane de lei pentru despagubirea unor proprietari de vaci si cai ale caror animale au fost sacrificate, fiind bolnave.
Alesii neamului au cerut inasprirea amenzilor pentru cei care cresc animale "in plus" Consilierii locali s-au intrecut pe ei insisi in momentul in care au votat proiectul de hotarare privind cresterea animalelor domestice.
familie (parinti, copii sau alte rude), prieteni, parteneri romantici, Divinitate, animale, obiecte, patrie, frumos, arta s.a.m.d. ... dragoste fata de natura, plante, animale, patrie (numita patriotism), arta (subiectul ei se numeste un iubitor de arta), frumusete etc.
Inca din start, reprezentantii Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati s-au lovit de neputinta crescatorilor de animale de a intelege cum stau de fapt lucrurile.
Alte 120 de unitati din sectorul alimentar care proceseaza produse animale ar putea fi inchise la finele lui iunie, dupa ce in primele cinci luni autoritatile au interzis activitatea in 219 centre. ... In cazul unitatilor care cresc animale pentru valorificare, ele se pot transforma in macelarii.
Crescatorii de animale vor beneficia de sustinere din fonduri bugetare pentru achizitia de juninci din rase de lapte si/sau mixte si din rase de carne in cuantum de 25% pina la 50% din pretul de achizitie.
Subventionarea de catre stat a cumpararii de animale de rasa nu s-a dovedit prea inspirata. Potrivit Agentiei NewsIn, desi multi fermieri au vrut sa beneficieze de acest ajutor, au constatat ca nu gasesc animale care sa se incadreze in criteriile de performanta cerute de M0inisterul Agriculturii.
La fel este si in cazul pasarilor de curte, porcilor sau altor animale... Nu este vorba ca primarul nu vrea sa nu ii mai lase pe oameni sa creasca animale in curti, ci sunt norme impuse de Uniunea Europeana.
Crescatorii de animale vor beneficia anul acesta de sprijin financiar in limita a 120 de milioane de lei, reprezentand plati nationale directe complementare, si de 300 de milioane de lei pentru ameliorarea efectivelor de animale, a decis Guvernul la ultima sedinta.
Sprijinul financiar se acorda producatorilor agricoli, persoane fizice sau juridice, care detin, cresc si exploateaza animale de productie. ... Guvernul a aprobat, de asemenea, un sprijin financiar de 300 de milioane de lei pentru ameliorarea efectivelor de animale si imbunatatirea calitatii productiilor zootehnice, pentru anul 2007.
google-analytics.com