Cautare

1595 de rezultate pentru "deranjamente internet" (2.99 secunde)
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Care e de fapt viteza ta reala de internet? Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari. ... "Infiintarea" unei astfel de afaceri necesita un website (pagina de internet), un domeniu si un host.
În privinta structurii vânzarilor on line, cele mai cautate sunt aplicatiile de securitate Trend Micro si Kaspersky, programele de grafica, aplicatiile de tip office Microsoft Windows, Microsoft Office, aplicatiile de proiectare asistata Autodesk, dar si jocurile pentru PC“, a mai spus Gabriela Mechea.Produse lansate pe piata româneascaCompania a lansat si în România doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali Trend Micro Internet Security 2008 si Trend Micro Internet Security Pro.
GOOGLE CHROME a detronat INTERNET EXPLORER si a devenit cel mai folosit browser din lume Google Chrome a depasit Internet Explorer si a devenit cel mai utilizat browser de internet din lume, arata un sondaj Statcounter, citat de go4it.ro.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
(STUDIU) Dependenta de telefoane inteligente si internet, o boala psihologica Medicii psihiatri trag un semnal de alarma in legatura cu dependenta tinerilor de telefoanele inteligente si internet, militand ca aceasta sa fie recunoscuta drept o boala psihologica, relateaza duminica France Presse.
CNN a transmis acest eveniment in direct, iar un video privind evenimentul este postat pe internet. ... "Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
Aceasta analiza este menita sa simplifice prin semnul = pus intre utilizatorii Internet si consumatorii vizati de campaniile publicitare prin transpunerea unor termeni ca GRP, reach, sau OTS pe Internet. ... audienta de pe Internet incepe sa conteze, desi ponderea bugetelor media alocate este net defavorabila datorita inertiei industriei:
Potrivit specialistilor din domeniul imobiliar, la nivel national, in prezent, 75 - 80% (fata de 25% acum trei ani) din informatiile vehiculate pe piata imobiliara romaneasca sunt de pe internet.
Apreciat de unii si criticat de altii, proiectul de lege initiat de Ministerul Finantelor prin care se interzic jocurile de noroc si pariurile pe Internet se afla inca in dezbatere si urmeaza sa fie aprobat in sedinta de Guvern pana la finele anului.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
In urma cu ceva timp, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului anunta ca va atribui companiei Romtelecom, printr-o hotarare de guvern, instalarea de internet in scoli.
Microsoft isi roaga utilizatorii sa nu mai foloseasca Internet Explorer 6. Microsoft se concentreaza in ultima perioada si pe diverse actiuni prin care doreste sa-si convinga utilizatorii sa renunte la browser-ul Internet Explorer 6 (IE6), vechi de 10 ani. Microsoft este gata sa treaca de epoca Internet Explorer 6.
N-am internet, deci nu exist. E mai greu "offline" decat fara tutun sau alcool Foarte multe persoane se simt ca si cum le-ar lipsi o mana sau un picior cand vine vorba sa inchida calculatorul si sa iasa din reteaua internet.
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
Acces la Internet pentru toata lumea! Cum va fi posibil Facebook si Ericsson lucreaza la un proiect comun, care are ca scop extinderea ariei de conectivitate la Internet.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168